-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Rupt de beat, a făcut accident cu tractorul neînmatriculat pe care-l conducea

Un lechințean este cercetat acum de polițiști, după ce a reușit o „mare performanță”. Acesta s-a încumetat să conducă un tractor, fiind rupt de beat. Poate nici n-ar fi fost depistat dacă nu făcea accident… din neatenție.

Un bărbat de 47 de ani, din Lechința, a ajuns în atenția polițiștilor. Acesta s-a ales și cu două dosare penale, după ce a produs un accident… din neatenție.

Mai exact, ieri, bărbatul conducea un tractor pe DJ151, prin localitate. La un moment dat, a vrut să vireze stânga, dar nu s-a asigurat. Astfel, a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Galații Bistriței. Acesta era angajat în depășirea regulamentară a tractorului.

Partea bună e că nu a fost nimeni rănit. Dar polițiștii au descoperit câteva nereguli, care poate altfel nu le-ar fi depistat.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tractorul nu este înmatriculat. De asemenea, ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 47 ani, respectiv o valoare negativă, în cazul tânărului de 25 ani”, explică reprezentanții IPJ BN.

Tractoristul a fost dus la spital pentru prelevare de mostre biologice de sânge. Polițiștii îl cercetează acum pentru comiterea infracțiunilor de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.