17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Cele mai cunoscute hituri răsună vineri, la Taverna Dogarilor! Acustring’s Band promite o seară de neuitat!

„Purple Rain”, „I want to break free”, „Nothing else matters” sau „Hotel California” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute hituri ale timpurilor care vor face deliciul unei seri perfecte la Taverna Dogarilor de pe Strada Alexandru Odobescu din Bistrița, vineri, 2 noiembrie, de la ora 20:00. Actori principali: membrii trupei Acustring’s Band și iubitorii de muzică live.

Restaurantul Taverna Dogarilor din Bistrița oferă săptămânal clienților care vin aici, seri speciale, atent organizate cu muzică live, dans și premii surpriză care se pliază perfect la meniul variat și vinurile alese.

De mai bine de 3 luni, serile de vineri au devenit neîncăpătoare cu Acustring’s Band, trupă alături de care bistrițenii cântă și se distrează până noaptea târziu.Vinerea aceasta, 2 noiembrie, de la ora 20:00, programele de hituri atent pregătite vor face deliciul unei seri de neuitat.

Avem deja o colaborare de succes cu prietenii noștri de la Acustring’s Bend și cu Social Media Care, firmă care are grijă de toate detaliile în organizarea de evenimente. Ca de fiecare dată, noi îi întâmpinăm pe clienții noștri care ne trec pragul, cu preparate atent pregătite, vinuri alese și servicii pe care ne străduim să le menținem calitative. Vinerea aceasta, 2 noiembrie, vă așteptăm să cântăm împreună cu band-ul melodii consacrate în timp, precum Purple Rain sau Nothing else matters”, spune Honoria Rațiu, administratorul restaurantului Taverna Dogarilor.

Și cum locurile sunt limitate, puteți rezerva din timp o masă pentru seara care vi se potrivește la Taverna Dogarilor sunând la 0363/401273, 0744930183 sau direct prin mesaj pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...