16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

S-a ales cu dosar penal după ce n-a încăput de…ambalajele unor produse

E vorba de un bărbat din Budac, ce s-a apucat de distrus ambalajele unor produse. Omul căuta ceva anume, și în loc să citească pe ambalaje…le-a rupt. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Un bărbat de 51 de ni, din Budacu de Sus, a mers la cumpărături într-un hypermarket din Bistrița.

Omul a vrut să își cumpere un încărcător wireless. În loc să se uite pe etichetele de pe raft, sau pe cele de pe cutiile produselor, omul…a ales ….să le distrugă.

Iar asta i-a adus dosar penal.

Un bărbat de 51 de ani din Budacu de Sus, care se afla la cumpărături într-un hypermarket din municipiu, a început să rupă ambalaleje mai multor produse electronice, pe care ulterior le-a abandonat pe rafturi. (mouse cu fir, adaptor video, set de boxe). Jandarmii au fost solicitați să intervină, iar pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de distrugere, conform art. 253 – Cod Penal, care au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor” transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...