12.2 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

S-a ales cu dosar penal după ce n-a încăput de…ambalajele unor produse

E vorba de un bărbat din Budac, ce s-a apucat de distrus ambalajele unor produse. Omul căuta ceva anume, și în loc să citească pe ambalaje…le-a rupt. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Un bărbat de 51 de ni, din Budacu de Sus, a mers la cumpărături într-un hypermarket din Bistrița.

Omul a vrut să își cumpere un încărcător wireless. În loc să se uite pe etichetele de pe raft, sau pe cele de pe cutiile produselor, omul…a ales ….să le distrugă.

Iar asta i-a adus dosar penal.

Un bărbat de 51 de ani din Budacu de Sus, care se afla la cumpărături într-un hypermarket din municipiu, a început să rupă ambalaleje mai multor produse electronice, pe care ulterior le-a abandonat pe rafturi. (mouse cu fir, adaptor video, set de boxe). Jandarmii au fost solicitați să intervină, iar pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de distrugere, conform art. 253 – Cod Penal, care au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor” transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...