13.5 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

S-a ales cu dosar penal după ce n-a încăput de…ambalajele unor produse

E vorba de un bărbat din Budac, ce s-a apucat de distrus ambalajele unor produse. Omul căuta ceva anume, și în loc să citească pe ambalaje…le-a rupt. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Un bărbat de 51 de ni, din Budacu de Sus, a mers la cumpărături într-un hypermarket din Bistrița.

Omul a vrut să își cumpere un încărcător wireless. În loc să se uite pe etichetele de pe raft, sau pe cele de pe cutiile produselor, omul…a ales ….să le distrugă.

Iar asta i-a adus dosar penal.

Un bărbat de 51 de ani din Budacu de Sus, care se afla la cumpărături într-un hypermarket din municipiu, a început să rupă ambalaleje mai multor produse electronice, pe care ulterior le-a abandonat pe rafturi. (mouse cu fir, adaptor video, set de boxe). Jandarmii au fost solicitați să intervină, iar pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de distrugere, conform art. 253 – Cod Penal, care au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor” transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...