10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Vrei să știi cum stai cu imunitatea?! Laboratoarele HOLISTIC au pregătit un set special de analize, la preț promoțional, iar interpretarea rezultatelor se face GRATUIT

O imunitate bună poate să te ajute în lupta cu coronavirusul, amenințarea care plutește în aer în aceste zile. Dar știi cum stai cu imunitatea? Dacă vrei să afli răspunsul fă-ți o programare la oricare din laboratoarele HOLISTIC din Bistrița, Năsăud, Sângeorz-Băi, Telciu, Maieru și Feldru, dotate cu aparatură de ultimă generație.

Pe fondul situației actuale, în care tot mai mulți oameni sunt depistați pozitiv pentru Coronavirus, iar alte zeci trăiesc zilnic emoția contactării virusului, cea mai bună măsură de protecție pe care o putem lua este prevenția. Evitarea aglomerațiilor și o igienă personală riguroasă sunt absolut necesare. Este demonstrat faptul că persoanele cu imunitatea scăzută sunt cele mai predispuse în a contacta noul virus. 

Astfel, depistarea la timp a unei imunități scăzute și luarea unor măsuri eficiente din timp reprezintă cea mai bună apărare împotriva îmbolnăvirii.

În acest sens, rețeaua de laboratoare Holistic vine cu un pachet special de analize care poate indica o imunitate deficitară și un risc crescut de infecție cu COVID19.

Pachetul de analize este format din:

Imunglobulina A 

Imunglobulina M 

Imunglobulina G 

Hemoleucograma completă

Fibrinogen

Aslo

Proteina C reactivă

Factor reumatoid

Exudat faringian 

Examen coproparazitologic

OFERIM INTERPRETAREA GRATUITĂ A REZULTATELOR PENTRU ACESTE ANALIZE TUTUROR PACIENTILOR NOȘTRI, INTERPRETARE  REALIZATĂ DE CĂTRE UN MEDIC SPECIALIST DE LABORATOR !!! Prețul pentru cele 10 analize împreună cu interpretarea rezultatelor de către un medic specialist este de 250 Lei”, ne transmite managerul Holistic, dr. Andrei Rai.

_________

Informații și programări analize:

 Năsăud, B-dul Grănicerilor 21, Tel: 0263-362408

  Bistrița, Calea Moldovei, nr. 12, Parter, (vis-a-vis de OMV)

  0757 325172

PROGRAM:  L-V: 7:00 – 10:00

  www.holisticbn.ro

Puncte recoltare: Bistrița, Năsăud, Sângeorz-Băi, Telciu, Maieru, Feldru

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!