18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Vrei să știi cum stai cu imunitatea?! Laboratoarele HOLISTIC au pregătit un set special de analize, la preț promoțional, iar interpretarea rezultatelor se face GRATUIT

O imunitate bună poate să te ajute în lupta cu coronavirusul, amenințarea care plutește în aer în aceste zile. Dar știi cum stai cu imunitatea? Dacă vrei să afli răspunsul fă-ți o programare la oricare din laboratoarele HOLISTIC din Bistrița, Năsăud, Sângeorz-Băi, Telciu, Maieru și Feldru, dotate cu aparatură de ultimă generație.

Pe fondul situației actuale, în care tot mai mulți oameni sunt depistați pozitiv pentru Coronavirus, iar alte zeci trăiesc zilnic emoția contactării virusului, cea mai bună măsură de protecție pe care o putem lua este prevenția. Evitarea aglomerațiilor și o igienă personală riguroasă sunt absolut necesare. Este demonstrat faptul că persoanele cu imunitatea scăzută sunt cele mai predispuse în a contacta noul virus. 

Astfel, depistarea la timp a unei imunități scăzute și luarea unor măsuri eficiente din timp reprezintă cea mai bună apărare împotriva îmbolnăvirii.

În acest sens, rețeaua de laboratoare Holistic vine cu un pachet special de analize care poate indica o imunitate deficitară și un risc crescut de infecție cu COVID19.

Pachetul de analize este format din:

Imunglobulina A 

Imunglobulina M 

Imunglobulina G 

Hemoleucograma completă

Fibrinogen

Aslo

Proteina C reactivă

Factor reumatoid

Exudat faringian 

Examen coproparazitologic

OFERIM INTERPRETAREA GRATUITĂ A REZULTATELOR PENTRU ACESTE ANALIZE TUTUROR PACIENTILOR NOȘTRI, INTERPRETARE  REALIZATĂ DE CĂTRE UN MEDIC SPECIALIST DE LABORATOR !!! Prețul pentru cele 10 analize împreună cu interpretarea rezultatelor de către un medic specialist este de 250 Lei”, ne transmite managerul Holistic, dr. Andrei Rai.

_________

Informații și programări analize:

 Năsăud, B-dul Grănicerilor 21, Tel: 0263-362408

  Bistrița, Calea Moldovei, nr. 12, Parter, (vis-a-vis de OMV)

  0757 325172

PROGRAM:  L-V: 7:00 – 10:00

  www.holisticbn.ro

Puncte recoltare: Bistrița, Năsăud, Sângeorz-Băi, Telciu, Maieru, Feldru

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: