4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

TRANSMIXT: Autobuzele din transportul local NU sunt folosite în planul de mobilizare pentru situații de urgență

Compania de transport public local TRANSMIXT a transmis redacției Bistrițeanul.ro câteva clarificări referitoare la mijloacele de transport în comun care NU pot fi folosite la transportul celor care vin din străinătate, conform legii. Pentru aceste situații se vor folosi alte mașini.

„Transmixt Bistrița este parte a planului de mobilizare pentru situații de urgență iar la solicitarea autorităților va pune la dispoziția acestora mijloace de transport, altele decât cele din transportul public local.

Mașinile din transpotul public local sunt destinate exclusiv transportului public, NU pot fi folosite si nici NU vor fi folosite pentru transportul celor care vin din străinătate!

Așa cum v-am mai informat, toate mașinile companiei sunt dezinfectate zilnic cu substanțe biocide pe baza de clor și la fiecare capăt de traseu cu dezinfectant pe baza de alcool (etanol70%).

Sănătate multă, tuturor!

Conducerea Transmixt.”

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!