25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

TRANSMIXT: Autobuzele din transportul local NU sunt folosite în planul de mobilizare pentru situații de urgență

Compania de transport public local TRANSMIXT a transmis redacției Bistrițeanul.ro câteva clarificări referitoare la mijloacele de transport în comun care NU pot fi folosite la transportul celor care vin din străinătate, conform legii. Pentru aceste situații se vor folosi alte mașini.

„Transmixt Bistrița este parte a planului de mobilizare pentru situații de urgență iar la solicitarea autorităților va pune la dispoziția acestora mijloace de transport, altele decât cele din transportul public local.

Mașinile din transpotul public local sunt destinate exclusiv transportului public, NU pot fi folosite si nici NU vor fi folosite pentru transportul celor care vin din străinătate!

Așa cum v-am mai informat, toate mașinile companiei sunt dezinfectate zilnic cu substanțe biocide pe baza de clor și la fiecare capăt de traseu cu dezinfectant pe baza de alcool (etanol70%).

Sănătate multă, tuturor!

Conducerea Transmixt.”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.