20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

S-a dat bine cu migranții, și-a ajuns după gratii

Este „realizarea” unui bistrițean, care ieri a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. Acesta va petrece câțiva ani buni după gratii, pentru că a vrut să le facă un bine… migranților.

Dacă un „bine” e ilegal, atunci nu e bine!

La asta va putea medita, pentru următorii ani, un bistrițean. Acesta a fost încarcerat ieri, în Penitenciarul Bistrița, după ce judecătorul clujean i-a dat sentința.

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Curtea de Apel Cluj, împotriva unui bărbat, de 44 de ani, de ani, din Bistrița. Acesta este condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Nu e primul bistrițean implicat în astfel de infracțiuni. În 2015, un bistrițean a fost arestat în Ungaria, fiind prins în flagrant.

La începutul lui 2016, o grupare infracțională din județul nostru, specializată pe traficul de migranți, a fost destructurată de cei de la DIICOT.

Spre finele aceluaiși an, un tânăr de 22 de ani din Bistrța a fost predat autorităților germane, care-l căutau tot pentru acest tip de infracțiune.

Și exemplele pot continua…

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: