-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

S-a mărit „buchetul” de infracțiuni de la Primăria Bistrița. Procurorii au confiscat zecii de mii de lei și euro

În urma cercetărilor, procurorii au ajuns la concluzia că au fost săvârșite nu mai puțin de 6 infracțiuni din 2006 încoace. În urma perchezițiilor au fost confiscați zeci de mii de euro și lei.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean, lista de infracțiuni comise de funcționarii din Primăria Bistrița s-a mărit.

Infracțiunile cercetate sunt:

  • constituire de grup infracțional
  • abuz în serviciu
  • fals în înscrisuri oficiale
  • fals intelectual
  • uz de fals
  • influențarea declarațiilor

Faptele au fost comise din 2006 până în prezent. În urma perchezițiilor au fost ridicați 42.320 de euro și 24.550 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri și documente, laptopuri, unități de calcul, precum și suporturi optice și de stocare a datelor. Totodată, au fost ridicați, în vederea indisponibilizării și recuperării prejudiciului, 42.320 de euro și 24.550 de lei. De asemenea, au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, pentru audieri„, precizează IPJ BN, într-un comunicat de presă.

Bistrițeanul.ro a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că 6 funcționari publici din cadrul Primăriei Bistrița sunt urmăriți penal în acest dosar.

Detalii, în articolul de mai jos:

EXCLUSIV: 6 funcționari din Primăria Bistrița sunt urmăriți penal!

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...