25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

S-a scumpit rău „cazarea” la Capela din Beclean!

La Beclean, “cazarea “  decedatului în capela mortuară a orașului costă mai mult decât la o pensiune: 100 de lei pentru o zi sau 250 de lei pentru trei zile. În cazul în care se depășesc cele trei zile taxa suplimentară este de 50 de lei/zi.

Potrivit unui proiect de hotărâre, „cazarea” decedatului în capela mortuară a orașului Beclean costă cam cât o noapte la o pensiune modestă: 100 de lei pentru o zi sau 250 de lei pentru 3 zile. Dacă se depășesc cele 3 zile, familia decedatului este taxată cu numai 50 de lei/zi.

Preţurile “cazării “  decedatului în capela mortuară a orașului de pe Someş au fost stabilite prin regulamentul de administrare şi funcţionare aprobat la începutul acestui an de către consilierii locali din Beclean.

Aceiaşi consilieri din Beclean au decis, prin aceeaşi hotărâre, că lacătul pe uşa capelei să se pună la orele 22.00 , iar aparţinătorii decedatului, au obligaţia ca la părăsirea capelei, respectiv după priveghi, să se asigure că uşile şi ferestrele sunt închise.

Nicolae Avram 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.