9.6 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Deputat Daniel Suciu, co-inițiator la legea ce dă dreptul pacienților oncologici să nu mai figureze în bazele de date

Deputat Daniel Suciu este co-inițiator la legea care dă dreptul pacienților oncologici să nu mai figureze în bazele de date. „Este foarte greu să înțeleg că există legi care îi pedepsește pe oameni de două ori”, a comentat deputatul.

Este foarte greu să înțeleg că există legi care îi pedepsește pe oameni de două ori. O dată îi pedepsește destinul cu o boală cruntă. A doua oară îi pedepsim noi, societatea. Suntem incapabili să le dăm o a doua șansă, în condițiile în care ei toată viața au luptat pentru a doua șansă”, a spus Daniel Suciu în Camera Deputaților.

Deputatul Daniel Suciu s-a referit la „dreptul de a fi uitat, în cazul pacienților vindecați de cancer, înseamnă respect, demnitate și nedisciminare.

Am fost co-inițiator la legea ce dă dreptul pacienților oncologici să nu mai figureze în bazele de date, inclusiv pentru asiguratori și bănci. Astfel încât să nu poarte de două ori pecetea acestei maladii iar societatea să le faciliteze drepturi pe care ceilalți le consideră normale”, a mai spus deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.