21.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 10, 2025

S-au sucit lucrurile la Chefi la Cuțite: E pentru prima dată când bârgăuancele au pățit așa ceva

Încă o confruntare, la cuțite. Orgoliile au dat peste farfurie, iar tensiunea a ajuns la cote maxime. Ambele bârgăuance au experimentat câte un lucru care nu li s-a mai întâmplat în această competiție. „Nici nu știm cum să reacționăm!”

Bârgăuancele Elena Rus și Ștefania Manea s-au ținut tari pe poziții, ajungând la cea de-a cincea confruntare pe echipe. 

Prima sucire a lucrurilor

Deoarece echipa Ștefaniei a câștigat confruntarea anterioară, echipa galben și-a putut alege în această seară preparatul cu care să impresioneze.

Pentru papilele gustative ale chimiștilor, jurații serii, echipa galben a gătit halibut, echipa Elenei (albastru) a gătit crap, iar echipa verde, nisetru.

Preparatele au avut la dispoziție 75 de minute pentru a arăta și a avea un gust excepțional.

După ce au gustat din preparate, voturile au adus multă tensiune în bucătărie. După ce echipa verde a primit două farfurii, iar cea galbenă patru, echipa albastră a câștigat prima confruntare! Aceștia au primit cinci farfurii, simțind pentru prima dată gustul victoriei.

Astfel, Elena s-a salvat pentru prima dată. 

„Nici nu știm cum să ne bucurăm. De unde să știm? Că noi așa ne-am legat de bancurile astea de lucru de nici nu ne mai venea să plecăm”, a zis Elena.

Și la battle s-au sucit lucrurile

La battle au intrat echipele verde și galben. Ștefania a izbucnit în plâns, din cauza tensiunii ce a atins cote maxime, la ei în echipă. 

Preparatele pentru chefi trebuiau să pună în valoare prospețimea legumelor și fructelor, combinațiile fiind gata făcute.

Ca de fiecare dată, concurenții au tras bilețele cu numele „rivalilor” și și-au împărțit preparatele. 

Aș vrea să primesc fenicul cu telemea. Dar ar fi preaaa”, a zis Ștefania Manea.

Dacă se părea că Cineva de sus a auzit dorința ei, primind de la Robert această combinație, lucrurile s-au schimbat.

Voi veți găti de fapt cu ceea ce ați dat celorlalți”, a anunțat Gina.

Astfel, Ștefania a avut de gătit varză roșie cu vin roșu. 

Chefii au fost extrem de dezamăgiți de preparate, oferind chiar și o notă de 0. Punctajul minim a fost trei, iar maxim a fost 12.

Ștefania s-a salvat primind opt puncte.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO Năsăud angajează facturist și Controlor Calitate, Grand Hotel COROANA caută ospătar(ă)

Grand Hotel COROANA angajează ospătar(ă), iar STEWO Năsăud caută facturist Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la BCVO Logistics, unde este nevoie de planificatori transport, dar și la Sergiana, IPROEB, GB Instaplan, Polimed, TeraSteel.  Oferta completă, mai jos:

Cele mai noi modele Škoda vin la Bistrița, la Caravana Škoda 2025

Caravana Škoda 2025: În 27 și 28 septembrie, parcarea Bistrița Retail Park (lângă Selgros) se va transforma într-un adevărat showroom în aer liber, unde pasionații de mașini și familiile bistrițene sunt invitați să descopere cele mai noi modele Škoda, să participe la test drive-uri și să se bucure de surprize, concursuri și premii atractive.

NOI locuri de muncă, disponibile la Grand Hotel Coroana, Fan Courier, BCVO Logistic, TeraSteel

Grand Hotel COROANA angajează ospătar(ă), iar Crama JELNA  caută ospătar & barman care știu să pună vibe-ul în pahar și povestea pe masă. BCVO Logistics caută planificatori transport. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Polimed, TeraSteel, Sergiana și IPROEB. Oferta completă, mai jos: