19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Să curgă banii de la Primărie! Sportul și cultura în top

Asociațiile, persoanele fizice sau fundațiile care derulează proiecte non-profit de interes general au la dispoziție aproape o lună de zile pentru a depune proiecte și a obține fonduri cu care să le implementeze.

Detalii suplimentare despre condițiile care trebuie îndeplinite și actele necesare pot fi consultate pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa, la adresa www.primariabistrita.ro, secţiunea „Consiliul local”, rubrica „Finanţări nerambursabile” sau la Registratura Primăriei municipiului Bistriţa, pe strada Gheorghe Şincai, nr. 2, respecitiv AICI.

Domeniile de activitate propuse pentru finanțare sunt

  • Tineret – 70.000 lei,
  • Sport – sporturi individuale și sportul pentru toți – 120.000 lei,
  • Educație – 80.000 lei,
  • Protecția mediului – 50.000 lei,
  • Relații internaționale – 60.000 lei,
  • Interdisciplinar – 80.000 lei
  • Social – 80.000 lei
  • Cultură – 120.000 lei.

Solicitanţii pot fi persoane fizice sau persoane juridice fără scop patrimonial – asociaţii sau fundaţii constituite conform legii sau culte religioase recunoscute conform legii, care depun propuneri de proiecte în conformitate cu domeniile prevăzute în Programul anual al finanţărilor nerambursabile de la bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2018.

Obiectivul prioritar al programului de finanţare pentru anul 2018 este Aniversarea Centenarului României. iar durata proiectelor trebuie să se încadreze în intervalul de timp 1 mai – 15 noiembrie 2018, cu excepţia proiectelor care presupun activităţi prevăzute pentru luna decembrie 2018.

Termenul limită de depunere a proiectelor, conform art. 20, alin. 2 din Legea 350/2005,este 12 martie 2018, ora 16:00. Selecţia şi evaluarea proiectelor va avea loc în perioada 13 – 21 martie 2018, lista finală a proiectelor care vor beneficia de finanţare fiind aprobată prin Hotărâre a Consiliului Local al municipiului Bistriţa.

Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Primăriei municipiului Bistriţa, situat în Bistriţa, Piaţa Centrală, nr. 6, Direcţia Integrare Europeană, telefon 0263/22.39.23 (int. 183).

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...