1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

S-au ales cu dosar penal, după ce și-au folosit copiii la cerșit

Jandarmii bistriţeni au întocmit în ultimele 24 de ore actele de sesizare pentru infracţiunea defolosire a unui minor în scop de cerşetorie, conform art. 215 Cod Penal.

Astfel, au fost întocmite dosare penale pentru C. L. şi V. M – părinți care s-au folosit de minori pentru a apela în mod repetat la mila publicului. Aceștia obișnuiau să-și trimită copiii la cerșit pe strada Înfrăţirii din Bistrița, în zona magazinului Winmarkt, dar și pe strada Andrei Mureşanu.

De asemenea, la unul din hipermarketurile din oraș a fost depistată o persoană care a încercat să treacă de casa de marcat cu mai multe produse fără a avea intenţia de a le achita.

M. A. a sustras mai multe multe produse nealimentare, fapt pentru care jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal – se mai precizează într-un comunicat al Compartimentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Jandarmeriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...