2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

Să fie clar! Pasca și cozonacii pentru masa de Paște se cumpără de la Delice Pan!

Că îți petreci sărbătorile Pascale acasă cu cei dragi sau la o cabană în munte, de pe masă nu pot lipsi pasca și cozonacii. Iar acestea e neapărat să le cumperi de la Delice Pan, dacă vrei un gust autentic, tradițional. Plus că-i găsești și la Colibița, nu doar în Tiha sau în Bistrița.

De sărbători, oamenii petrec timp împreună și savurează bucate, în timp ce deapănă amintiri. Iar gustul tradițional de altădată, sentimentul de sărbătoare și amintirile din copilărie merg cel mai bine cu pască și cozonaci de la Delice Pan.

Așa că atunci când vă faceți cumpărăturile pentru masa de Paște, neapărat trebuie să treceți și pe la ei și să vă aprovizionați.

Gustoasa pască și cozonacii pufoși, cu diferite tipuri de umplutură, vor fi deliciul mesei de sărbătoare din casa voastră.

Iar dacă alegeți să mergeți la munte de sărbători, produsele tradiționale și proaspete de la Delice Pan le găsiți și în Tiha Bârgăului, și chiar și la Colibița. Asta dacă nu ajungeți prin Decebal, ca să vă cumpărați bunătățile de la magazinul lor din Bistrița.

Așadar, să fie clar! Pasca și cozonacii de pe masa de Paște se cumpără de la Delice Pan!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....