16.7 C
Bistrița
joi, iulie 10, 2025

Să fim oameni: Echipa Rollin Smoke vă gătește bunătăți, sâmbătă, iar 10 % din profit merge la Paul Coman

Bistrițeanul Paul Coman, un om implicat în campanii umanitare și de salvare a animăluțelor, a rămas fără casă în urma unui incendiu. Echipa Rollin Smoke a lansat o provocare: ”Să fim oameni, înainte de orice, și să ne ajutăm între noi!”. Astfel că sâmbătă, ei promit să gătească cu multă pasiune și dedicare cele mai gustoase bunătăți. Voi vă bucurați de deliciile culinare, iar 10 % din profit merge pentru a-i reface casa lui Paul Coman.

Sâmbăta aceasta nu e nevoie să gătiți! Aveți ocazia să mâncați bunătăți care au cucerit belgienii și să faceți și o faptă bună.

Mai exact, echipa Rollin Smoke ( visul Brikada reinterpretat), lansează o provocare: ”Să fim oameni, înainte de orice, și să ne ajutăm între noi!”. Sâmbătă, 10 la sută din profitul pe care îl vor face va ajunge la Paul Coman, bistrițeanul implicat în campanii umanitare și de salvare al animăluțelor, rămas fără casă în urma unui incendiu.

Așadar, sâmbătă, comandați, acasă sau la local, bunătățile gătite de pasionații din bucătăria Rollin Smoke. Iar parte din banii voștri vor ajuta la reconstruirea casei lui Paul.

Cei de la Rollin Smoke au cucerit clientela, atât din Bistrița cât și din străinătate, cu preparatele din carne de vită.

În primul rând, cel mai renumit preparat al lor e brisketul, o carne de vită gătită lent, 12 ore, la foc de lemn. Carnea astfel gătită o puteți savura în produse ca aperitive, burgeri sau meniuri complete brisket. Când vine vorba de burgeri, nou în meniu e burgerul cu avocado și ou, un festin de arome pe cerul gurii.

Dacă vi se anunță musafiri sâmbătă, platoul Smoked Party e alegerea optimă. Are brisket, pulled porc, coaste, aripioare de pui, cartofi și sosuri.

Puteți opta sâmbătă să vă delectați cu cotletul de berbecuț, T-Bone, Tomahawk sau mușchiulețul de la producătorul local de carne de vită premium – Turma. În meniu găsiți și  Antricotul de Argentina sau Brazilia, din care se face Steak-ul zilei.

Echipa Rollin Smoke știe să gătească Mac`n Cheese ca la ”mama lui acasă”, adăugând însă și carne de porc sau vită, în funcție de ce vreți să experimentați.

Nici veganii nu rămân fără bunătăți, putându-și comanda Nachos, taco, Burgeri sau salată, toate varianta Veggie.

Ca să vă hotărâți ce veți mânca sâmbătă, accesați meniul

https://www.perfecttimesbn.com/ordering/restaurant/menu?restaurant_uid=0c5588b1-0612-4459-aaa7-60a668e935e9&dine_in=true&dine_in_subtype=dine_in

Aruncați un ochi și pe Facebook și pe Instagram – rollinsmokebistrita, iar sâmbătă de la ora 10.00 mergeți în locația lor de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 24, exact la mijlocul Centrului Vechi, sau comandați acasă.

Nu uitați, 10 la sută din ce plătiți, merge către Paul Coman!

Imagini cu casa lui Paul, afectată de incendiu, în articolul de mai jos:

VIDEO: Casa lui Paul Coman, un iubitor de oameni și animăluțe, mistuită de foc! Ajutăm?

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, la RCB Electro, Iproeb, Aquabis. Se caută inginer instalații, lăcătuș, mecanic, project manager

RCB Electro caută spre angajare manipulant mărfuri și derulatorist, iar Aquabis organizează recrutare pentru inginer instalații, mecanici și electricieni, instalatori. Amicii Building angajează Project Manager Junior și Project Manager Senior. NOI locuri de muncă sunt disponibile la IPROEB și Clinica Sanovil. Oferta completă, mai jos:

Bunătăți dulci, dar sănătoase, la Gelateria Aniela, în meniul fără zahăr: tarte, rulouri, batoane raw-vegane sau magiunele

Vitrinele cofetăriilor și gelateriilor sunt pline de bunătăți ce fac cu ochiul oricărui trecător. Culori, texturi...

Noutățile verii, la Gelateria Aniela: Berry Cup, Limonadă AlVera și Ice Summer Drinks cu cafea sau Matcha

O vară cu arome noi, răcoritoare, v-a pregătit Gelateria Aniela! Și continuă să ne surprindă cu...