21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Să te tot oprească poliția! Ce-au pățit femeile care-au dat nas în nas cu polițiștii

Polițiștii biroului rutier s-au ocupat azi, în special, de doamnele aflate în trafic. La volan sau ca și pietoni, acestea au fost cadorisite cu o floare și un sfat.

Să tot fie 8 Martie și să tot vezi polițiștii făcându-ți semn să tragi pe dreapta!

Astăzi, în Bistrița și Beclean, polițiștii biroului rutier au ieșit pe teren înarmați cu flori și sfaturi.

Au oprit șoferițele, pentru a le felicita și oferi câte o floare și un sfat pentru siguranța lor. Nu au fost uitate nici doamnele care nu circulă cu mașina.

Polițiștii le-au oferit și acestora sfaturi utile și câte o floare, pentru a le arăta aprecierea.

Ca în fiecare an, ziua internațională a femeii oferă polițiștilor prilejul de a le dărui participantelor la traficul rutier flori și recomandări preventive. Așadar astăzi, în Bistrița și Beclean, femeile surprinse în trafic au fost oprite de polițiști doar ca să fie felicitate.

Polițiștii au profitat de ocazie și le-au transmis doamnelor și domnișoarelor sfaturi preventive care să le ferească de evenimente rutiere nedorite.

Acțiunile de astăzi au vizat atât conducătoarele auto, cât și pe cele care, în calitate de pieton sau pasager, s-au întâlnit cu polițiștii.

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă!

LA MULȚI ANI!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...