10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

VIDEO: Care este secretul organizației PSD Bistrița-Năsăud?

Care este secretul organizației PSD Bistrița-Năsăud? Un proaspăt ministru a oferit răspunsul astăzi, într-o întâlnire atipică, fără comentarii politice…

Cred că această imagine poate fi grăitoare din acest punct de vedere: oriunde ne-am afla, în data de 8 martie suntem cu toții aici, la Bistrița. Pentru că rădăcina noastră este PSD Bistrița-Năsăud, și oriunde ne-am afla – ne întoarcem acasă, ca să vă dorim și dumneavoastră și celor dragi – o zi minunată și o primăvară frumoasă! Tuturor doamnelor din viața dumneavoastră le dorim multe împliniri și doar fericiri să vă aștepte”, a transmis astăzi Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Alături de el, într-o conferință atipică, la sediul PSD s-a aflat și ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, dar și secretarul de stat Alexandru Pugna, alături de deputatul Doina Pană.

Astăzi chiar nu ne dorim să facem comentarii politice. Ne bucurăm doar să fim împreună, să fim în familie, pentru că PSD Bistrița-Năsăud este o mare și frumoasă familie și nu putem decât să fim mândri că avem alături de noi mii de colege în PSD Bistrița-Năsăud pe care o să le cinstim și o să le onorăm așa cum facem în fiecare an…”, a mai spus Daniel Suciu, ministrul  Dezvoltării.

[arve url=”https://youtu.be/c64NMQE89J8″ /]

Mă bucur să fim împreună după o perioadă destul de lungă: nu ne-am văzut de aproape doi ani în această ipostază, și datorită faptului că misiunea mea la Ministerul Culturii începe luni dimineața și se încheie vineri. Doar sâmbătă și duminică sunt acasă, la Bistrița. Dar promit că voi găsi o zi în care să stăm de vorbă și despre problemele care trebuie rezolvate la Ministerul Culturii. Astăzi, însă, am venit să urăm La mulți ani tuturor femeilor sărbătorite azi – bucurii și sănătate, pentru că este cea mai importantă pentru fiecare dintre noi. Vă spun din suflet la mulți ani și tot ceea ce vă doriți să vă dea bunul Dumnezeu”, a transmis și secretarul de stat Alexandru Pugna.

La rândul său, Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor a admis că „avem 364 de zile la dispoziție în care putem să facem politică. Astăzi, tocmai pentru că femeile sunt atât de importante pentru noi, dedicăm ziua acestor persoane atât de importante. La mulți ani tuturor domnișoarelor, doamnelor, mămicilor, fiicelor, surorilor și bunicelor noastre! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate pentru că avem nevoie de voi în viața noastră!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.