-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO/VIDEO: Ce transformare! Salon Claudia ridică ștacheta! Aceleași tehnologii revoluționare, într-un spațiu elegant și cochet, acum Institut de Estetică Facială și Corporală

Fetelor, vești bune de 8 Martie! Avem în Bistrița un nou-nouț Institut de Estetică Facială și Corporală, unde vă puteți înscrie oricând simțiți nevoia să fiți mai frumoase. Fie că e vorba de probleme ale tenului sau poate vreți doar strălucire înaintea unui moment important din viața voastră, ori dacă v-ar prinde prinde niște centimetri în minus exact unde aveți nevoie, la Cla – Institut de Estetică Corporală și Facială puteți ajunge rapid la rezultatele dorite.

Claudia Pop este una dintre cele mai vechi și mai iubite cosmeticiene din Bistrița. De 24 de ani se ocupă de tenul bistrițencelor, iar seriozitatea, disponibilitatea și calitatea serviciilor sale au făcut ca salonul său să fie permanent printre cele de top din Bistrița. Atentă permanent la toate noutățile din industria frumuseții, Claudia a investit enorm în ultimii ani în cele mai noi tehnologii și proceduri non-invazive pentru față și corp, ajungând să aibă un salon mai bine dotat decât cele mai faimoase saloane din București. Așa a ajuns ca spațiul în care funcționa de 20 de ani, la etajul I din clădirea Apropo la Rusu, să fie neîncăpător. În fiecare colț al micuțului său salon erau pitite aparaturi de ultimă generație, de zeci de mii de euro, care erau scoase în față doar când ajungea clienta la programare. Așadar, se impunea un spațiu mai mare, cu încăperi dedicate fiecărei proceduri. Visul s-a împlinit, iar de câteva zile clientele fostului Salon Claudia trec acum pragul unui conchet și elegant Institut de Estetică Facială&Corporală, aflat în aceeași clădire, Apropo la Rusu, dar la parter, cu intrare din stradă.

O mică prezentare a noului spațiu a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, când o parte din clientele Salon Claudia au fost invitate la o mică recepție și, pentru prima dată, au putut să vadă în toată splendoarea toate aparatele de ultimă generație folosite aici pentru estetica facială și corporală. Cum fetele s-au bucurat tare mult de eveniment, Claudia Pop a promis că va mai face astfel de întâlniri în care fetele să discute despre ceea ce le place mai mult – frumusețe, tehnologii folosite, rezultate obținute etc. Dacă vă numărați printre cliente, așteptați-vă oricând la o astfel de invitație, cu discuții relaxate cu fetele pe terasa din spatele noului salon. 

Ce servicii oferă Cla Institutul de estetică facială și corporală?! Muuuulte, pentru corp, față, atât doamnelor, cât și domnilor. Mai jos prezentăm pe scurt doar câteva, lista întreagă și informații complete găsiți pe site-ul www.salonclaudia.ro

TRATAMENTE CORPORALE:

Lipmassage LPG – Remodelează în mod speectaculos întreaga siluetă, fiind o soluție 100% naturală de eliminare a celor mai rezistente grăsimi localizate

Ultratone Futura Pro – O stimulare identică cu cea produsă în cadrul exercițiului fizic.

Tratament corporal EXILIS – Radiofrecvență – Sistemul de tratament non invaziv Exilis reduce depozitele localizate de grăsime, acționând în premieră prin utilizarea simultană a radiofrecvenței cu ultrasunetele focalizate. 

Peeling Chimic corporal – Îndepărtarea celulelor moarte din stratul superior keratinic al epidermului, este un procedeu în cosmetologie, căruia de multe ori nu-i acordăm importanța cuvenită.

Tratamentul corporal Infraroșu – Este o formă unică de tratament în care efectul de vindecare al luminii este utilizat în tratarea diverselor afecțiuni medicale.

Tratament corporal Mezoterapie virtuală – Mezoterapia virtuală combină în cadrul aceleiași ședințe două terapii puternice, cu rezultate absolut spectaculoase în modelarea corporală.

Tratament corporal Mezoterapie fracționată – Mezoterapia fracționată sau microneedlingul medical este un tratament revoluționar, simplu și eficient.

Cell Meter Profesional KIT – Kit-ul cell-metter constă într-un sistem senzorial de detectare a aspectelor termice ale celulitei

Tratament pentru mâini  Numeroase produse și tratamente cosmetice dedicate care stopează procesul de deterioarare a mâinilor. 

Analiza metabolică – Un status psihologic emoțional echilibrat este extrem de important în lupta cu kilogramele.

TRATAMENTE FACIALE

Microdermoabraziune – Un tratament indisensabil în curățarea și întreținerea pielii.

Tratament facial Mezoterapie virtuală – Mezoterapia virtuală combină în cadrul aceleiași ședințe două terapii puternice, cu rezultate remarcabile încă de la prima ședință.

Tratament facial Mezoterapie fracționată – Mezoterapia fracționată sau microneedlingul medical este un tratament revoluționar, simplu și eficient. Procedurile dedicate feței au rezultate imediate și spectaculoase.

Tratament facial EXILIS – Cea mai performantă tehnologie de remodelare corporală și facială și topire de țesut adipos. 

Catio Vital Lift – un tratament revoluționar cu efect de lift spectaculos, datorat stimulării musculaturii faciale. Tratamentul de lifting facial presupune stimularea mușchilor feței. 

Tratamente Laser Elysion – Elysion este un tratament ce poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii. 

Tratament acnee – cu toate că acneea este specifică pubertății, există persoane care se confruntă cu ea pe tot parcursul vieții sau în anumite perioade.

TRATAMENTE BĂRBAȚI

Microdermoabraziune * Mezoterapie virtuală * Peeling chimic corporal * Peeling chimic facial

Mai multe informații și lista completă a procedeelor și serviciilor oferite o găsiți pe www.salonclaudia.ro , iar dacă dați un like paginii de Facebook Salon Claudia rămâneți la curent cu toate noutățile. Programări și informații suplimentare se pot obține și la tel. 0745804658

[arve url=”https://youtu.be/ir0w5MBm2sg” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.