10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

FOTO/VIDEO: Pe malul Dobricelului frumos, gunoaiele-s grămadă!

Vine primăvara, zăpada se topește, iar peisajele sunt… dezolante. Râuri, păduri, margini de șosea, pline de gunoaie care răsar ca ghioceii. Astfel de imagini au fost surprinse pe malul râului Dobricelu. Și pe malul Someșului.

Cu toții așteaptă primăvara! Așteaptă topirea zăpezii pentru a vedea natura cum reînvie, cum firul de iarbă crește și floarea apare…

Doar că firul de iarbă și floarea firavă e obturată de gunoaiele care răsar, odată cu topirea zăpezii. Imagini dezolante cu malurile râurilor, marginile pădurilor sau ale șoselelor, pline de sticle, pungi și alte… „frumuseți”.

Zilele trecute, Bistrițeanul.ro prezenta ceea ce a rămas în urma unor „persoane” ieșite la un grătar.

Rostul de dimineață: Vine primăvara. Ies mizerabilii la relaxare, în natură…

Din fericire, ieri, locul arăta curat, lună și bec. Nu se știe pentru cât timp, dar e un început.

Un cititor a trimis câteva imagini dezolante cu malul râului Dobricelu.

„Priviți cum stau gunoaiele în apă! Haideți să încercăm să facem o campanie, să ne strângem mai mulți și să facem curățenie după nesimțiții care au lăsat asta în urma lor. Se distruge natura. Sunt niște peisaje superbe”, a fost mesajul transmis alături de imaginile trimise.

Dacă poate cineva ar spune că oricum Dobricel e o zonă uitată de lume, aceleași imagini dezolante au fost surprinse și pe malul râului Someș.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2019/03/mal-rau-in-dobricel-1.mp4″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.