-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Ministerul Sportului vine cu condiții pentru preluarea de către Primăria Bistrița a Sălii Polivalente

Primăria Bistrița este tot mai aproape de preluarea în administrare a Sălii Polivalente de lângă parcul municipal. Ministerul Sportului este dispus să o cedeze, însă pune și condiții.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi de Consiliu Local se află un proiect de hotărâre care prevede preluarea de către Primăria Bistrița a Sălii Polivalente de pe strada Vasile Conta.

Instituția se straduiește să pună la dispoziția Ministerului Sportului toate documentele solicitate, pentru a putea prelua clădirea. Ministerul Sportului este dispus să o cedeze, însă vine cu o serie de condiții.

Printre ele se numără obligația de a întreține și moderniza imobilul în maxim 5 ani de la data preluării. De asemenea, Primăria Bistrița trebuie să mențină obiectivul la standardele de calitate necesare pentru desfășurarea de competiții sportive acolo.

Ministerul Sportului va verifica și controla anual, prin Direcția Județeană de Sport Bistrița-Năsăud, modul de folosire al imobilului transmis, în conformitate cu destinația acestuia.

„În cazul în care Ministerul Sportului constată că Municipiul Bistrița nu respectă destinația și obligațiile prevăzute la art 2, imobilul respectiv revine în domeniul public al Statului și în administrarea Ministerului Sportului, prin Direcția Județeană de Sport Bistrița-Năsăud, în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, se mai arată în proiectul de hotărâre ce se va afla astăzi pe masa consilierilor locali.

Municipalitatea intenționează să pună bazele unui club sportiv propriu, cu diverse ramuri sportive, finanțat din bugetul local.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: