11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Salam făcut 100 % din carne de vită, fără adaos de E-uri, de la Agro-Ardeal! În magazine, din 2 Decembrie

Un salam produs EXCLUSIV din carne de vită, fără adaos de E-uri, condimentat doar cu sare și condimente naturale va apărea din 2 decembrie în galantarele magazinelor Agro-Ardeal din județ și din țară. Este un produs local sută la sută, carnea din care este făcut fiind de la tăurașii crescuți în ferma Agro-Ardeal de la Orheiu Bistriței, cea mai mare fermă de creștere a bovinelor din Transilvania.

Ionel Peica, managerul Agro-Ardeal, a declarat pentru Bistriteanul.ro că de la începutul lunii decembrie, în linia de produse a fabricii de procesare a cărnii de la Orheiu Bistriței va intra un salam de vită, un produs la care tehnologii fabricii au lucrat mult deoarece voiau să scoată un salam natural, fără E-uri, demisec, condimentat doar cu condimente naturale. Astfel, pentru realizarea a 100 gr. din noul salam s-au folosit 120 gr. de carne de vită, iar pentru un gust cât mai autentic s-a folosit doar sare și condimente naturale. Și prețul este unul excelent, un baton de salam de 400 grame va costa doar 8 lei.

Este un preț excelent, iar noi ne bucurăm să îl putem oferi clienților noștri pentru un produs natural, realizat fără E-uri. Ne ajută faptul că noi încheiem aici, la Orheiu Bistriței, lanțul de producție. Aici creștem și îngrășăm tăurașii, tot noi facem abatorizarea și procesarea, iar lanțul nostru de magazine vinde produsul. Sper ca bistrițenii să se bucure de cadoul oferit de sărbători de firma noastră, produsul este excelent, este natural, este făcut din carne de vită integral și sunt convins că va asezona perfect platourile cu aperitive de sărbători”, a mai declarat Ionel Peica pentru Bistrițeanul.ro.

Din 2 Decembrie, produsul va fi în toate vitrinele magazinelor Agro-Ardeal din județ și din țară.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?