-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Tupeu în Salva: Și-a făcut propria trecere de pietoni!

Sătul de mașinile care circulă cu viteză prin fața casei sale, un bărbat din Salva a rezolvat problema. Omul a trasat o trecere de pietoni. Pentru ideea trăznită și tupeul dovedit s-a ales cu dosar penal.

Sătul să-i zboare mașinile prin fața casei, sau să nu poată trece în tihnă la vecinii de peste drum, un bărbat din Salva a venit cu o idee trăznită.

Omul a luat vopsea albă și a trasat, pe DN 17 C, o trecere de pietoni în dreptul proprietății sale.

Polițiștii care au ajuns în zonă au încetinit, dar au și oprit la poarta bărbatului. Pentru tupeu și ideea trăznită i-au „oferit” un dosar penal.

La data de 7 octombrie, în urma unei sesizări și a verificărilor efectuate, polițiștii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În fapt, pe DN17 C, pe raza localității Salva ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

Bănuit de comiterea faptelor este un localnic, în vârstă de 35 de ani.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...