17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Scandal la „Târgul Lapcelui Ge Oi” din Sângeorz-Băi, potolit de jandarmi! Au dat amenzi recalcitranților în valoare de peste 10.000 de lei

„Târgul Lapcelui Ge Oi” din Sângeorz-Băi s-a terminat cu scandal, la care au fost nevoiți să intervină jandarmii. Totul a pornit de la un bărbat care a consumat alcool și a făcut scandal la taraba unui expozant. În total, 4 persoane au fost amendate cu peste 10.000 de lei.

Jandarmii au intervenit ieri în Parcul Central din orașul-stațiune Sângeorz-Băi, unde avea loc „Târgul Lapcelui Ge Oi”. Asta după ce un bărbat care a consumat alcool a făcut scandal la taraba unuia dintre expozanți.

În scandal au mai intervenit 3 persoane, participanții fiind amendați, în total, cu 10.500 de lei.

„Jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică în zonă, au intervenit pentru aplanarea conflictului și au aplicat un număr de șase sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.500 lei, astfel: trei amenzi valoare totală de 9.000 lei pentru împiedicarea organelor de ordine pentru a-și exercita atribuțiile de serviciu, o amendă în valoare 500 lei pentru refuz de legitimare, o amendă în valoare 500 lei pentru participare la scandal, respectiv o amendă în valoare 500 lei pentru adresare de injurii”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean, Georgeta Cășvan.

Foto: Cătălin Bota. 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!