16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Polițiștii au găsit la o fermă din Bistrița-Năsăud un utilaj furat luna trecută din Germania

Polițiștii au dat ieri peste un utilaj în valoare de 11.000 de euro, care a fost furat din Germania luna trecută. Bărbatul în posesia căruia se afla are acum de dat explicații în fața polițiștilor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au găsit la o fermă din Bistrița-Năsăud un utilaj în valoare de 11.000 de euro, care a fost furat luna trecută din Germania.

Bărbatul de 55 de ani din Bistrița în posesia căruia a fost găsit utilajul are de dat explicații polițiștilor, care au deschis un dosar penal.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire, în vederea stabilirii, în cooperare cu autoritățile judiciare germane, a modului în care vehiculul a ajuns pe teritoriul României, documentării faptelor și stabilirii vinovăției persoanelor implicate”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: Arhivă

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: