6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Scăpăm de „jungla” dintre blocuri?!? De săptămâna viitoare, promite Primăria Bistrița

Iarba de pe domeniul public, în special în zonele de blocuri, a ajuns aproape la nivel de „junglă”. Municipalitatea promite că de săptămâna viitoare situația se va schimba. DE CE nu s-a tăiat mai repede:

Bistrița aproape că s-a transformat în junglă. Iarba a crescut în voie pe domeniul public. Dacă în alți ani, motocositoarele sunau încă de prin luna martie – aprilie, iar mirosul de iarbă cosită umplea orașul, anul acesta… încă e PAUZĂ.

Unii bistrițeni NU au mai suportat iarba din zonele unde locuiesc și s-au apucat ei de curățat.

Super-eroii dintre blocuri: Disperați că le ajungea iarba pe la brâu, mai mulți bistrițeni și-au luat coasa și-au trecut la treabă

Alții abia acum au ajuns la capătul răbdării. Iar un cititor Bistrițeanul.ro a promis că va face CURĂȚENIE. Andrei O. e dispus și să primească amendă, dar „așa NU se mai poate!”.

Administrația locală susține însă că angajații PMB sunt la lucru.

Echipa din cadrul primăriei, de la DSP, a început deja tăierea ierbii. Dar au început în curțile școlilor și cu locurile mai… vizibile. Dar nu fac față la tot orașul”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul Sorin Hangan.

Totuși, de săptămâna viitoare ar trebui să se schimbe situația. De vină ar fi fost aprobarea târzie a bugetului local.

Problema în acest an a fost aprobare târzie a bugetului. Plus că au expirat contractele cu firmele care se ocupau de aceste lucrări. Așa că abia după adoptarea bugetului municipiului am putut organiza licitațiile. Dar contractele au fost deja atribuite și undeva din 27 mai ar trebui să înceapă să lucreze. Orașul e împărțit în 6 zone, și sunt mai multe firme care se ocupă de tăierea vegetației de pe domeniul public. Deci în curând se vor apuca de lucru. De săptămâna viitoare oricum ar trebui să se vadă că au intervenit”, a explicat Sorin Hangan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!