13.5 C
Bistrița
luni, iunie 14, 2021

Echipa de volei LPS Bistrița joacă azi în finala Campionatului Național de Cadeți!

Ionuț Rebrișoarean are 15 ani și practică volei de 5 ani, la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița. Alături de echipa liceului, tânărul va juca astăzi în finala campionatului național de volei – categoria Cadeți. Bistrițenii luptă pentru un loc pe podium alături de alte cinci echipe foarte valoroase.

Am jucat 3 meciuri până acum. Cu CSS Bacău, cu Toplița și Zalău. Nu am pierdut cu nimeni… Iar azi așteptăm cu sufletul la gură finala…”, ne-a povestit Ionuț Rebrișorean.

Tânărul sportiv a explicat că echipa LPS Bistrița a mai jucat o asemenea finală acum doi ani, când s-a clasat pe locul 3.

Meciurile finalei se joacă la Tulcea, Clubul Sportiv Școlar Tulcea fiind și organizator.

Finala Campionatului Național de Volei – Cadeți se va disputa între sportivii de la Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I” București, CSS LAPI Dej, CSS Tulcea, CSS Blaj, CSS Dej, CSS Bacău și LPS Bistrița.

Cele șase echipe calificate vor juca în cadrul a două grupe, iar câștigătoarele vor lupta pentru locul 1 și 2.

Ionuț Rebrișorean este singurul elev din LPS Bistrița care a fost convocat în lotul național în ultimii ani. Asta în contextul în care – în orașul nostru mai există o singură astfel de convocare: Ștefan Someșan – jucător profesionist în divizia A de volei.

Tânărul voleibalist așteaptă cu nerăbdare cantonamentele și competițiile europene care se vor derula în viitorul apropiat. Pentru a ajunge la această performanță, însă, a fost nevoie de multe sacrificii:

Ionuț Rebrișorean, singurul elev pasionat de volei din LPS Bistrița, convocat în lotul național de juniori!

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. De la LPS Bistrita ,pe parcursul anilor au fost convocați la loturile naționale: Măcicășan Marius actualmente antrenor secund lot național feminin de senioare, Moldovan Marius medalia cu argint la JB, CRĂCIUN Paul, Coasă Mihai, Baba Octavian

  2. BINE ATI PUNCTAT DOMNULE DIRECTOR, INTRU-CAT PERFORMANTELE VOLEIBALISTILOR BISTRITENI AU FOST SI SUNT TOTAL STRAINE ASA ZISILOR ZIARISTI SPORTIVI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...