6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

SCHIMBARE de plan: Asfaltările programate să înceapă de azi… amânate!

Programul de asfaltare a străzilor din Bistrița trebuia să înceapă azi. Primarul a anunțat că totul se amână: poate cu o săptămână, poate cu mai mult…

În data de 15 martie vom demara programul de reparație a străzilor. Au fost făcute loturi în așa fel încât pe mai multe fronturi odată străzile să fie aduse la o stare conformă. Discutăm despre reparații curente, nu mă refer la reparațiile de fond.

Și acest tip de reparații vor fi făcute în acest an și vă dau două exemple. Odobescu și Crinilor vor fi reabilitate integral din banii municipalității, nu discutăm despre alte surse. Tot ce înseamnă Linia Verde, străzi care nu sunt cuprinse în proiect, vor fi reabilitate din banii municipalității”, declara Ioan Turc în 4 martie 2022.

De azi, un număr de străzi din Bistrița ar fi trebuit să fie în șantier. Primarul a anunțat însă că proiectul de asfaltare se… amână.

Motivul ar fi temperaturile scăzute care ar fi în defavoarea unei asfaltări de calitate.

Pentru astăzi era prevăzută începerea programului de reparație a străzilor din municipiu.

Normativul privind mixturile asfaltice executate la cald, la articolul 83, precizează că „așternerea mixturilor asfaltice se execută la temperaturi ale stratului-suport și la temperatura exterioară de minimum 10°C, pe o suprafață uscată”.

Ținând cont de vremea deosebit de rece pentru luna martie, suntem nevoiți să amânăm startul lucrărilor cu circa o săptămână. Vom reveni imediat ce condițiile meteo vor permite, calitatea intervențiilor fiind esențială!”, a scris Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

    • Pentru ca in prima zi cand va fi 10 grade el se va apuca de pregatit care va dura inca 10 zile…. asa ca ABUREALA ASTA IL CATALOGHEAZA CEL MAI MARE MINCINOS ASA CuM SUNT TOTI OAMEMII POLITICI…de asta e bun cateodata un razboi ar spune unul satul de mizeria asta numita…politica

  1. Politruc incapabil si mincinos .Turc esti un incompetent tu si toata serparie din primărie trebuie să vă dați demisia că sunteti deja insuportabili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...