18.3 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Școlile, la un pas să rămână fără gaz și curent! Primăria Bistrița a alocat 780.000 de lei pentru achitarea facturilor restante

Primăria Bistrița a alocat, în ședința de CL de ieri, 780.000 de lei pentru școlile din municipiu. Suma va merge pentru plata restantă a facturilor la gaz și curent, pentru evitarea deconectării serviciilor de furnizare.

Facturile imense la gaz și curent din ultima perioadă au pus în dificultate școlile, care au cerut bani Primăriei Bistrița pentru a-și plăti facturile și a evita deconectarea de la utilități.

Primăria Bistrița a suplimentat bugetul cu 780.000 de lei pentru achitarea facturilor scadente la utilități. Și creșele au primit în plus 565.000 de lei pentru finanțarea cheltuielilor cu bunuri și servicii.

În luna februarie a acestui an, viceprimarul Călin Stan făcea cunoscut faptul că una dintre cele mai mari facturi ce trebuie achitată de Primăria Bistrița vine de la Liceul Agricol: 70.000 de lei, cu tot cu plafonare. Asta în condițiile în care facturile la unitatea școlară nu depășeau anii trecuți 30-40.000 de lei. Mai multe detalii în materialul de mai jos:

VIDEO: Factură uriașă la gaze naturale, pe adresa unui liceu din Bistrița

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Primaria plateste si neglijenta unui management defectuos? Banii sunt totusi ai comunitatii.Cum e posibil sa ai o factura atat de mare in comparatie cu anii trecuti?Doar prin neglijenta,risipa,indiferenta,delasare
    Conducerea scolii ar trebui sa raspunde pentru aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...