19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

BISTRIȚA: Scandaluri în plină stradă! Jandarmii i-au redus la tăcere cu amenzi

Două grupuri de scandalagii au fost reduse de jandarmii bistrițeni. Oamenii legii au aplicat sancțiuni de 2200 de lei, respectiv 1700.

Primul grup a fost localizat în jurul orei 18:00, după ce patru persoane au provocat un scandal în timp ce erau beți. Au sunat inclusiv la numărul de urgență 112, însă nejustificat, spun autoritățile.

Cei patru scandalagii au plecat acasă cu o sancțiune de 2200 de lei pentru provocarea și participarea la scandal, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, consum de alcool în spațiul public neamenajat, respectiv apelarea nejustificată la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

De cealaltă parte, în parcul municipal, cinci tineri au început un scandal cu părinții care își petreceau timpul alături de copii.

Jandarmii au intervenit din nou și au aplanat conflictul, tinerii fiind puși să plătească 1700 de lei pentru sancțiunea aplicată.

„Chiar dacă înspre seară vremea s-a mai răcorit, spiritele s-au încins din nou, de această dată în parcul municipal, unde cinci tineri au provocat un scandal în mijlocul familiilor care au ieșit cu cei mici să petreacă câteva momente de liniște și relaxare. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului și au aplicat sancțiuni în valoare totală de 1.700 de lei pentru: provocarea și participarea la scandal, respectiv adresarea de cuvinte și expresii jignitoare”, a transmis IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?