18.3 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

BISTRIȚA: Scandaluri în plină stradă! Jandarmii i-au redus la tăcere cu amenzi

Două grupuri de scandalagii au fost reduse de jandarmii bistrițeni. Oamenii legii au aplicat sancțiuni de 2200 de lei, respectiv 1700.

Primul grup a fost localizat în jurul orei 18:00, după ce patru persoane au provocat un scandal în timp ce erau beți. Au sunat inclusiv la numărul de urgență 112, însă nejustificat, spun autoritățile.

Cei patru scandalagii au plecat acasă cu o sancțiune de 2200 de lei pentru provocarea și participarea la scandal, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, consum de alcool în spațiul public neamenajat, respectiv apelarea nejustificată la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

De cealaltă parte, în parcul municipal, cinci tineri au început un scandal cu părinții care își petreceau timpul alături de copii.

Jandarmii au intervenit din nou și au aplanat conflictul, tinerii fiind puși să plătească 1700 de lei pentru sancțiunea aplicată.

„Chiar dacă înspre seară vremea s-a mai răcorit, spiritele s-au încins din nou, de această dată în parcul municipal, unde cinci tineri au provocat un scandal în mijlocul familiilor care au ieșit cu cei mici să petreacă câteva momente de liniște și relaxare. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului și au aplicat sancțiuni în valoare totală de 1.700 de lei pentru: provocarea și participarea la scandal, respectiv adresarea de cuvinte și expresii jignitoare”, a transmis IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...