14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Se agită spiritele în PNL! Primarii sar la gâtul președintelui Ioan Turc

Se agită spiritele în PNL Bistrița-Năsăud, pe măsură ce se apropie alegerile interne. Primarii din județ sar la gâtul lui și îl contrazic, acuzându-l că face jocurile PSD. 

Într-o emisiune la un post local de televiziune, președintele PNL BN Ioan Turc s-a arătat sigur de șansele sale de a obține un nou mandat de președinte. De asemenea, este convins că nu va avea contracandidați în lupta pentru șefia partidului. 

Referindu-se la primarii mai vocali din teritoriu, acesta le-a transmis voalat că își supraevaluează poziția și nu se pricep la politică. Ioan Turc a sugerat că el este singurul capabil să-i reprezinte pe toți primarii din județ.

În replică, Vasile Silași – primarul din Chiochiș, a transmis un mesaj destul de virulent.

Mult iubite și stimate domnule președinte Ioan Turc

Observ că sunteți multicalificat, polivalent și un primar priceput în ale administrației publice locale. Iar, noi ăștia, primarii cu câte 4 sau 5 mandate, nu știm ce avem de făcut…

Dar o să venim la tine, în piața Centrală numărul 6, să luăm lumina care e cam portocalie înspre roșu. Hristoase, că tare s-a suit la cap mărirea și puterea…

(…) În primul rând, într-o democrație pluripartitistă, într-un partid precum PNL, nu e vorba de niciun fel de supărări. Nu prea ați înțeles că nu e vorba de asta, e vorba de opinii. Opinii sigur, care, în acest moment, chiar dacă va credeți irefutabil, inamovibil și invincibil nu coicid cu ale dumneavoastră! Pur și simplu nu sunt de acord cu politica dumneavoastră!

…Cred că am dreptul să îmi exprim opinia, pertinentă zic eu. Vă mai aduc la cunoștință faptul că mai toți primarii au opinii pertinente și spun că nu mai sunteți capabil de-a ne reprezenta. Din păcate!

Nu îmi amintesc, domnule primar Turc, să vă fi rugat să ne reprezentanți la nivelul conducerii PNL și, știți de ce? Pentru că nu avem nevoie!”, a comentat Vasile Silași. 

Primarul din Chiochiș s-a referit și la senatorul Ovidiu Florean. Vasile Silași consideră că ar trebui să-și dea demisia. „…știți că pupilul dumneavoastră, senatorul melcilor nucleari, a pierdut procesul intentat de președintele dumneavostră drag, Radu Moldovan? Ca membru PNL, cer demisia din funcția de secretar general a acestui Atomic Boy!”, a mai spus Vasile Silași.

La rândul său, primarul Sorin Hognogi din Spermezeu a comentat ironic intervenția liderului Ioan Turc.

Aflu în premieră de la președintele PNL B-N, Ioan Turc, că am vrut și eu să fiu parlamentar și că de fapt, altcineva, mi-a încurcat planurile.

Nu, domnule președinte, nu am vrut să candidez la parlamentare! Dar am fost și voi fi împotriva „trocurilor” politice. Și mi s-a părut o bătaie de joc pentru toți colegii de partid pe care i-ați chemat la Bistrița, să le spuneți că totul este rezolvat și că puteau să stea și acasă. Că nu era nevoie de prezența lor.

Nu știu cine ce a încurcat și pentru cine au fost încurcate lucrurile, dar ar fi bine să țineți minte un lucru de la un primar reales al 4-lea mandat: „Omenia nu se cumpără niciodată!” Trocurile sunt făcute uneori favorabile dvs., alteori împotriva dvs. Eu nu o să fac parte niciodată din ele și o să rămân întotdeauna OM…”, a punctat Sorin Hognogi.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Cred ca nu este chiar corect sa va grabiti a-l ataca pe primarul Turc presedinte al PNL BN. Nu vechimea in functia de primar va confera acest drept. Si daca vreti sa o faceti nu o faceti public. Aveti aceasta posibilitate. In administratie toti ati avut si primul mandat. Dar municipiul este cu totul alceva. Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?