25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Se anunță o noapte lungă la Casa EMA: vineri, Havana Pool Party!

Casa EMA organizează vinerea aceasta prima petrecere de vară – la piscină. Organizatorii anunță distracție până în zorii zilei.

Oficial, începe vara la Casa EMA! Vineri, 11 mai, începând cu ora 22, toată lumea e așteptată la distracție la Havana Pool Party.

Costume de baie, băuturi de toate felurile – pentru toată lumea, muzică bună cu DJ Dino și dans până dimineața – sunt ingredientele perfecte pentru a începe vara așa cum trebuie. Mai există un „invitat special”: un vin de la Crama Jelna – Amprenta Transilvaniei, produs de Darius Pripon. Toate fetele prezente la petrecere vor primi câte un pahar din vinul ediție limitată.

Petrecerea începe la ora 22. Intrarea costă 15 lei, iar biletele se găsesc la recepția Casei EMA, dar pot fi cumpărate și în ziua evenimentului.

Sponsori: The Drinks Store, Crama Jelna

Pentru detalii, urmăriți evenimentul creat pe Facebook, Havana Pool Party.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.