21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Se caută firme dornice să deszăpezească orașul! Primăria pune la bătaie 2,6 milioane lei

Utilajele Primăriei Bistrița nu sunt de ajuns pentru scoaterea orașului din nămeți. Așa că administrația locală a pus la bătaie 2,6 milioane lei pentru închirierea de utilaje necesare deszăpezirii. Dar să vină ”la pachet” cu șoferi.

Municipalitatea dispune de un număr limitat de utilaje de deszăpezire. Tocmai de aceea, pentru a ”scoate orașul din nămeți”, apelează și la firme private pentru închirierea de utilaje.

Contractul cadru avut pe patru ani de zile a expirat în primăvara acestui an. Așa că acum se organbizează licitație pentru un nou contract, pe următorii patru ani. Avem nevoie de mai multe utilaje, așa că vom închiria, exact ca și până acum. Tot DSP-ul se va ocupa de deszăpezire, dar e nevoie de mai multe utilaje” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful DSP Bistrița, Ioan Crețiu.

Astfel, municipalitatea a pus la bătaie 2,6 milioane lei pentru închiriereas de utilaje pe următorii patru ani.

Licitația va avea loc în luna octombrie, ofertele putând fi depuse până în 4 octombrie 2021.

Conform informațiilor de pe SEAP, e nevoie de următoarele utilaje:

Criteriul de departajare va fi vechimea utilajului. Dacă utilajul e sub un an, va primi punctaj maxim. Nu se admit utilaje mai vechi de 15 ani.

Intreaga fișă privind licitația o puteți consulta aici:

licitatie utilaje deszapezire

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...