2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ce nu se poate la Bistrița, se poate la Beclean: Piață agroalimentară acoperită!

Becleanul va avea cea mai modernă piață agroalimentară. Aceasta va fi construită pe fonduri europene. ”Avem banii pentru ea. Și va fi deschisă tot timpul anului!” a declarat Nicolae Moldovan.

Bistrița a ”redus” Piața Independenței Nord și a vopsit Piața Decebal. Comercianții se plîâng în continuare de faptul că mor de cald vara și îngheață de frig iarna. Administrația locală însă nu face nicio promisiune de schimbare a condițiilor.

Pe de altă parte, la Beclean, administrația locală lucrează de cu zor la un proiect de realizare a unei piețe agroalimentare acoperite.

Locația va fi în apropierea fostei primării și a pieței vechi. Avem acolo un teren de aproximativ 1.000 de mp, așa că va fi o clădire generoasă. Mai mult, fiind zonă de blocuri, ca să păstrăm arhitectura zonei, clădirea în care va funcționa piața va avea și un etaj” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Edilul orașului de pe Someș a explicat că proiectul e eligibil pentru finanțare pe programul Operațional 2021 – 2027.

Banii sunt, finanțarea o avem, deci nu se pune problema că nu se va putea face. Noi doar să facem proiectul. Finanțarea e asigurată. Proiectul e eligibil” a subliniat Nicolae Moldovan.

Astfel, noua piață agroalimentară va fi deschisă pe tot timpul anului.

Unul din cele mai așteptate proiecte europene este și Piața Mare Agroalimentară Beclean! Astfel, anunț faptul că Becleanul va avea cea mai modernă piață agroalimentară!

Tradiționala noastră “Piață Mare” se va bucura de casă nouă, cu ajutorul unui proiect finanțat din fonduri europene. Toți comercianții din zonă și toți cetățenii orașului Beclean și din împrejurimi vor avea acces la o Piață Mare cu toate dotările necesare, la standarde europene.

Nu ne oprim aici. Continuăm!” a fost mesajul postat pe Facebook, iar beclenarii s-au bucurat de această veste.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.