10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Se fură din pădurile județului, cu știrea și protecția oamenilor legii. Unii s-au transformat inclusiv în „comercianți” de lemn

Un agent din cadrul IPJ BN a fost trimis în judecată, după ce a închis ochii la furtul de lemn din pădurile județului, ani la rând. Mai mult, acesta s-a tranformat în comerciant de lemn pentru a-și suplimenta veniturile.

Preț de trei ani, Piticari Cezar Mircea, agent de poliție în cadrul IPJ Bistrița-Năsăud a omis cu bună știință să constate contravenții silvice legate de expedierea și transportul materialului lemnos. Acesta nu a confiscat materialul lemnos transportat ilegal și nici nu i-a sancționat în vreun fel pe cei responsabili.

Toate acestea s-au petrecut în perioada 2012-2015. Tot în perioada 2012-2015, polițistul s-a transformat în comerciant de lemn și s-a apucat să vândă o parte din „prada” primită pentru a închide ochii.

Acesta a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, pentru a obține pentru sine sau pentru altul bani, bunuri sau alte foloase. Alături de polițist a mai fost trimis în judecată un individ pentru complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.