8.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Se-nchide circulația la trecerea cu calea ferată de pe Ioan Slavici!

Trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Ioan Slavici urmează să fie semaforizată. Pentru lucrările ce trebuie efectuate, circulația în zonă va fi închisă. CÂTE zile nu se va putea trece cu mașina pe acolo:

Răbdarea șoferilor va fi din nou pusă la încercare!

După ce trecerea la nivel cu calea ferată de pe Drumul Dumitrei Vechi a fost închisă câteva săptămâni, urmează încă un blocaj.

De această dată, lucrările privesc trecerea la nivel cu calea ferată de pe Ioan Slavici. Astfel, circulația în zonă va fi interzisă. După finalizarea lucrărilor, trecerea va fi semaforizată. Această intervenție face parte din proiectul amplu de modernizare a străzii Colibiței și crearea bretelei de legătură cu strada Arțarilor.

Municipiul Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții «Creare acces auto între strada Arțarilor și str. Colibiței, inclusiv modernizare str. Colibiței», fapt pentru care aduce la cunoștință tuturor cetățenilor: Închiderea circulației în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecția cu str. Ioan Slavici, str. Colibiței și str. Eroilor pentru intervalul 18.06.2019 – 28.06.2019. În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației”, anunță municipalitatea.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...