13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Se pregătește cel mai mare festival de rock din Bistrița-Năsăud

Pregătirile unui eveniment de amploare au început cu trei săptămâni în avans, în Parcul Industrial din Bistrița. Aici s-au montat, săptămâna aceasta, un totem uriaș și două porți de intrare, urmând să fie construită și scena care va avea o deschidere de peste 30 de metri.

Producția realizată de Arena Events, o companie din București cu o experiență de  peste 15 ani și un portofoliu care cuprinde cele mai spectaculoase producții din show-biz-ul românesc, este pregătită pentru WTF – Way Too Far Rock Festival, evenimentul care va avea loc în perioada 26-28 august 2022.

Within Temptation în Nordul Transilvaniei, după un turneu prin Spania, Portugalia, Franța și Germania!

La eveniment vor veni trupe din Olanda, Elveția, Suedia, Polonia, Bulgaria, Grecia, Malta, Ucraina și câteva trupe din România.

Within Temptation, una dintre cele mai importante trupe rock internaționale, vine la Bistrița după un turneu lung în care trece prin Barcelona (Spania), Cruz Qebrada (Portugalia), Orange (Franța) și Dinkels (Germania). WITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, cu influenșe rock și „industrial“. Protagonista trupei este Sharon den Adel, cunoscută pentru show-urile ei absolut spectaculoase!

Gotthard și Katatonia, la Bistrița, după Alcatraz!

Alte două trupe importante vin la Bistrița după ce tocmai au concertat în festivaluri importante din lume, cum ar fi Alcatraz (Belgia). Este vorba de Gotthard (Elveția) și Katatonia (Suedia).

De asemenea, trupa Dirty Shirt anunță o producție spectaculoasă, pusă în scenă pentru prima dată, la Bistrița, alături de Transilvania FolkCore Orchestra.

Alte nume din line-up sunt , Implant pentru Refuz, Sinoptik, E-Na-Na, Project Renegade, Magnetic, HteththemethAether PLNor CrewTrupa 7 pasiViper Soup ComplexRevolver!

Evenimentul este susținut de DIGI România, fiind promovat la nivel național pe toate canaele DIGI. Biletele se găsesc în rețelele AmBilet.ro (https://t.ly/aCNz), IaBilet.ro (https://t.ly/Ptlb) și Eventim.ro (https://t.ly/7xMM).

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Să nu uitați să montați și o tonetă uriașă unde să se ,,nasolească” tinerii . Că doar ăsta-i scopul acestor festivaluri , nu ???

  2. Nu , nu asta este scopul acestor festivaluri. Scopul e deschiderea mintii. Un exemplu de încuierea mintii este „existenta” unui parc industrial mort ce primit acordul de la niste „nasoliti”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...