1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

Se pregătește cel mai mare festival de rock din Bistrița-Năsăud

Pregătirile unui eveniment de amploare au început cu trei săptămâni în avans, în Parcul Industrial din Bistrița. Aici s-au montat, săptămâna aceasta, un totem uriaș și două porți de intrare, urmând să fie construită și scena care va avea o deschidere de peste 30 de metri.

Producția realizată de Arena Events, o companie din București cu o experiență de  peste 15 ani și un portofoliu care cuprinde cele mai spectaculoase producții din show-biz-ul românesc, este pregătită pentru WTF – Way Too Far Rock Festival, evenimentul care va avea loc în perioada 26-28 august 2022.

Within Temptation în Nordul Transilvaniei, după un turneu prin Spania, Portugalia, Franța și Germania!

La eveniment vor veni trupe din Olanda, Elveția, Suedia, Polonia, Bulgaria, Grecia, Malta, Ucraina și câteva trupe din România.

Within Temptation, una dintre cele mai importante trupe rock internaționale, vine la Bistrița după un turneu lung în care trece prin Barcelona (Spania), Cruz Qebrada (Portugalia), Orange (Franța) și Dinkels (Germania). WITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, cu influenșe rock și „industrial“. Protagonista trupei este Sharon den Adel, cunoscută pentru show-urile ei absolut spectaculoase!

Gotthard și Katatonia, la Bistrița, după Alcatraz!

Alte două trupe importante vin la Bistrița după ce tocmai au concertat în festivaluri importante din lume, cum ar fi Alcatraz (Belgia). Este vorba de Gotthard (Elveția) și Katatonia (Suedia).

De asemenea, trupa Dirty Shirt anunță o producție spectaculoasă, pusă în scenă pentru prima dată, la Bistrița, alături de Transilvania FolkCore Orchestra.

Alte nume din line-up sunt , Implant pentru Refuz, Sinoptik, E-Na-Na, Project Renegade, Magnetic, HteththemethAether PLNor CrewTrupa 7 pasiViper Soup ComplexRevolver!

Evenimentul este susținut de DIGI România, fiind promovat la nivel național pe toate canaele DIGI. Biletele se găsesc în rețelele AmBilet.ro (https://t.ly/aCNz), IaBilet.ro (https://t.ly/Ptlb) și Eventim.ro (https://t.ly/7xMM).

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Să nu uitați să montați și o tonetă uriașă unde să se ,,nasolească” tinerii . Că doar ăsta-i scopul acestor festivaluri , nu ???

  2. Nu , nu asta este scopul acestor festivaluri. Scopul e deschiderea mintii. Un exemplu de încuierea mintii este „existenta” unui parc industrial mort ce primit acordul de la niste „nasoliti”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...