1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Începe a doua sesiune a Bacalaureatului. Cei mai mulți candidați provin de la Sportiv și INFOEL

Marți, 16 august începe a doua sesiune a Bacalaureatului, pentru cei care nu au reușit să ia notă de trecere la prima sesiune sau nu au putut susține probele. Cei mai mulți dintre candidați provin de la Sportiv și INFOEL.

În 16 august se desfășoară prima probă din cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului. Este vorba depre Limba și Literatura Română. În 17 august se desfășoară proba obligatorie a profilului, iar în 18 proba la alegere a profilului și specializării.

Data de 19 august este dedicată limbii și literaturii materne, iar în 22-23 august proba orală la Limba și Literatura Română. În 24 are loc proba orală la limba maternă, iar în 25 evaluarea competențelor digitale.

În 26 și 29 august au loc probele la limbi străine, iar în 31 urmează să se afișeze rezultatele. În 3 septembrie vor fi afișate rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor.

În această sesiune, Liceul cu Program Sportiv are cei mai mulți candidați – 68. Următoturl pe listă este Colegiul Tehnic „INFOEL” cu 55 de candidați. Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” are 36 de candidați, iar Liceul Economic Năsăud 38. Liceul Silvic „Transilvania” din Năsăud are și el 40 de candidați.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.