8.5 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Se repartizează locuințele ANL rămase libere! AFLĂ care sunt acestea:

Vineri dimineață se va aproba repartizarea a 123 de locuințe ANL, rămase libere, după ce foștii locatari le-au eliberat. Primii 123 de solicitanți, de pe lista celor îndreptățiți a primi locuință, se vor bucura de casă nouă. Află unde sunt apartamentele și care e condiția lor:

De luni de zile, sute de bistrițeni așteaptă să li se repartizeze locuințe ANL. După ce au fost amânați luni la rând, a venit vremea și pentru o veste bună:

Primarul municipiului Bistrița supune aprobării Consiliului Local repartizarea locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe rămase libere ca urmare a renunțării sau evacuării foștilor chiriași.

Repartizarea se va face în data de 18.05.2018, ora 10:00, în sala mare de ședință a Primăriei, P-ța Centrală, nr. 6, primilor 123 de solicitanți înscriși în lista de prioritate aprobată de către consiliul local, care au reconfirmat îndeplinirea tuturor criteriilor de acces la o locuință A.N.L.

Prezența solicitantului sau a împuternicitului acestuia este obligatorie pentru a putea beneficia de repartizarea locuinței conform listei de prioritate. Persoanele care nu participă la procedura de repartizare vor putea beneficia de locuințele nerepartizate în ordinea prezentării la sediul primăriei.

Tabelul locuințelor care urmează să fie repartizate se găsește afișat la sediul Direcției Patrimoniu, Str. Gheorghe Șincai, nr. 2, Parter, precum și pe site-ul Primăriei Municipiului Bistriţa www.primariabistrita.ro – Anunţuri şi informaţii – Acte necesare – Direcţia Patrimoniu, tabel care va fi prezent și la procedura de repartizare.

Fiecare solicitant își va alege o locuință din cele prevăzute în tabel și care a rămas nerepartizată până se ajunge la poziția pe care o ocupă fiecare în lista de prioritate.

Locuințele care vor fi repartizate sunt vechi, în stare acceptabilă, bună. Există chiar și un apartament nou, în unul din blocurile noi din Subcetate.

AICI e lista cu locuințele și starea lor:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: