-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Seară de film, „în poieniță”! Florian Zapra își proiectează filmul în inima parcului municipal

Amatorii de filme sunt așteptați vineri seara la o proiecție mai specială. Aceasta va avea loc în Parcul Municipal, în „poienița” din spatele Turnului Dogarilor. Vor fi proiectate mai multe scurt-metraje, dar și lung-metrajul Katharina, în regia bistrițeanului Florin Zapra.

Asociația Mocănița Transilvaniei pregătește a doua ediție a „Poveștii Vinului în Pasajele Bistriței” cu o proiecție de film cu totul specială. Aceasta va avea loc vineri, de la ora 21:00, în Parcul Municipal, mai exact în „poienița” din spatele Turnului Dogarilor.

Vor fi proiectate scurt metrajele: „The Wrong Day” (Dan Tudor), „The Universal Institution of Soul Management” (Daria Dănilă), „Them” (Robin Lochmann) și „My Best Friend” (Cătălin Bugean). De asemenea, va fi proiectat lung-metrajul regizat de Florian Zapra „Katharina”.

Proiecția este cu atât mai specială, cu cât este vorba despre o producție realizată în Bistrița, de tineri actori bistrițeni, elevi ai Studioului de Film și Actorie Bistrița, în cârma lui Florian Zapra.

„Prin aceste evenimente ne-am propus să dinamizăm viața culturală a orașului, să atragem bistrițenii și turiștii pentru a descoperi farmecul pasajelor și tutodată să promovăm și să generăm veniturile necesare pentru restaurarea traseului mocăniței”, transmite Asociația Mocănița Transilvaniei.

Despre studioul de actorie pus pe picioare de Florian Zapra puteți citi mai jos:

FOTO: Studioul de Film și Actorie din Bistrița și-a deschis porțile! Copiii străbat zeci de kilometri, ca să-și îndeplinească visul

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...