18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Seară de film, „în poieniță”! Florian Zapra își proiectează filmul în inima parcului municipal

Amatorii de filme sunt așteptați vineri seara la o proiecție mai specială. Aceasta va avea loc în Parcul Municipal, în „poienița” din spatele Turnului Dogarilor. Vor fi proiectate mai multe scurt-metraje, dar și lung-metrajul Katharina, în regia bistrițeanului Florin Zapra.

Asociația Mocănița Transilvaniei pregătește a doua ediție a „Poveștii Vinului în Pasajele Bistriței” cu o proiecție de film cu totul specială. Aceasta va avea loc vineri, de la ora 21:00, în Parcul Municipal, mai exact în „poienița” din spatele Turnului Dogarilor.

Vor fi proiectate scurt metrajele: „The Wrong Day” (Dan Tudor), „The Universal Institution of Soul Management” (Daria Dănilă), „Them” (Robin Lochmann) și „My Best Friend” (Cătălin Bugean). De asemenea, va fi proiectat lung-metrajul regizat de Florian Zapra „Katharina”.

Proiecția este cu atât mai specială, cu cât este vorba despre o producție realizată în Bistrița, de tineri actori bistrițeni, elevi ai Studioului de Film și Actorie Bistrița, în cârma lui Florian Zapra.

„Prin aceste evenimente ne-am propus să dinamizăm viața culturală a orașului, să atragem bistrițenii și turiștii pentru a descoperi farmecul pasajelor și tutodată să promovăm și să generăm veniturile necesare pentru restaurarea traseului mocăniței”, transmite Asociația Mocănița Transilvaniei.

Despre studioul de actorie pus pe picioare de Florian Zapra puteți citi mai jos:

FOTO: Studioul de Film și Actorie din Bistrița și-a deschis porțile! Copiii străbat zeci de kilometri, ca să-și îndeplinească visul

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: