1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Aquabis: Nouă localități fără apă potabilă astăzi, pentru câteva ore

Nouă localități din apropierea Bistriței rămân astăzi, 27 iulie 2022, fără apă potabilă, pentru câteva ore, anunță Aquabis.

Din cauza lipsei precipitațiilor și consumurilor foarte mari, rezervele de apă care s-au acumulat în rezervoare s-au epuizat.

În condițiile date suntem nevoiți să sistăm TOTAL furnizarea apei potabile astăzi, 27 iulie 2022, între orele 11:00 – 19:00, în localitățile Jelna, Budacul de Jos, Buduș, Simionești, Monariu, Orheiul Bistriței, Șesul Orheiului, Satul Nou, Petriș. Mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...