-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Șefa Senatului, Alina Gorghiu: „PNL va câștiga Consiliul Județean Bistrița-Năsăud”

Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului României, susține că în județul Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean poate fi câștigat de un candidat al PNL.

După vizita taberei ARC de la Sângeorz-Băi, Alina Gorghiu, șefa Senatului României, a făcut și declarații politice, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Primăria din localitate.

Chiar dacă se află în coaliție cu PSD, la nivel național, PNL nu va înainta liste comune, iar la Bistrița va fi „luptă mare” pentru Consiliul Județean, condus de trei mandate de Emil Radu Moldovan, adică de PSD.

„Este una din filialele care a fost surprinzătoare. Alegerile trecute, tot şirul de alegeri trecute, a fost în top şi mie îmi arată un singur lucru, că şi Consiliul Judeţean se poate câştiga aici. Cred că avem resursă, mesaj, avem un proiect pe care le vom livra, o parte le-am livrat deja, o altă parte semnificativă va fi livrată până în 2024, astfel încât, inclusiv în comunităţie în care nu avem încă primari, vom reuşi să-i convingem că avem reţeta administrativă bună şi pentru judeţ. Eu am încredere că lucrurile vor merge şi mai bine şi pentru mine este şi o provocare”, a declarat Alina Gorghiu în conferința de presă.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. O sa castigati pe dracu’ sa va duca.
    Dupa ce ati facut praf orasul acuma vreti sa va extindeti la tot judetul?
    Nici mamele voastre nu va mai voteaza,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: