13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Șeful Statului anunță redeschiderea piețelor! CÂND s-ar putea întâmpla acest lucru:

În cadrul unei conferințe prilejuită de deschiderea variantei ocolitoare Bacău, președintele Klaus Iohannis a făcut referire și la măsurile impuse de pandemie. Acesta a explicat că ia în considerare redeschiderea piețelor. ”În ultimele săptămâni numărul de persoane noi infectate a scăzut, semnificativ” a declarat acesta. CÂND se vor redeschide piețele:

Președintele Klaus Iohannis a participat azi la inaugurarea Tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

Acesta a discutat și despre măsurile impuse la nivel național, din cauza pandemiei de coronavirus.

O veste bună pe care șeful Statului a dat-o a fost luarea în considerare a redeschiderii piețelor.

Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane noi infectate a scăzut semnificativ. După discuții cu experții, specialiștii, am decis că de la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschise piețele” a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a recunoscut că în ultimele zile s-au efectuat mai puține teste, din cauza zilelor libere de Sfântul Andrei și ZIua Națională a României. Dar, totodată, a subliniat faptul că impunerea unor măsuri mai drastice a dus la o scădere a numărului de cazuri în întreaga Europă.

Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte. Scăderea e o realitate în Europa, din fericire și noi suntem pe tendința de scădere” a explicat președintele României.

Activitatea piețelor agroalimentare a fost suspendată la începutul lunii noiembrie.

Întregul discurs al președintelui poate fi urmărit aici:

[arve url=”https://www.facebook.com/guv.ro/videos/1246310985740498″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.