17.9 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Ionuț Simionca a muncit în Parlament mai mult decât Robert Sigiartău și Daniel Suciu la un loc

Deputatul PMP, Ionuț Simionca, este, de departe, cel mai harnic parlamentar de Bistrița-Năsăud. Activitatea sa parlamentară însumează, la mai multe capitole, mai multe acțiuni decât ale lui Robert Sighiartău (PNL) și Daniel Suciu (PSD) la un loc.

M-am ținut de cuvânt și mi-am îndeplinit promisiunea făcută în urmă cu 4 ani, de a munci și de a fi cel mai harnic parlamentar bistrițean. Consider că fiecare parlamentar trebuie să prezinte, la final de mandat, un bilanț al muncii sale”, a scris Ionuț Simionca pe Facebook.

Conform site-ului Camerei Deputaților, în actualul mandat de parlamentar Ionuț Simionca a avut 256 luări de cuvânt în 151 ședințe, în timp ce Robert Sighiartău a avut doar 31 de luări de cuvânt în 27 ședințe, iar Daniel Suciu 141 de luări de cuvânt în 83 de ședințe.

La capitolul legislativ, Simionca a avut 162 de propuneri legislative, din care 24 au devenit legi, în timp ce Sighiartău a inițiat 83 de propuneri legislative, din care 19 au devenit legi, iar Suciu 83 de propuneri legislative, din care 34 au devenit legi.

În privința declarațiilor politice, lucrurile stau în felul următor: Simionca 45, Sighiartău 8, Suciu 0. Același clasament avem și la întrebări și interpelări parlamentare: deputatul PMP – 115, cel al PNL 39, iar cel al PSD una.

(Articol electoral comandat de PMP Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200012)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...