31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

SEMNE BUNE?!? Bistrița – Năsăud, printre cele 3 județe din țară cu incidența COVID sub 3/1.000

Informațiile oficiale oferite de autorități arată că numărul cazurilor de COVID, în județul nostru, este în scădere. Bistrița Năsăud este printre cele trei județe din țară cu incidența sub 3/1.000.

Autoritățile au transmis noi informații privind evoluția cazurilor COVID. Vestea bună sosită de la nivel central este că Bistrița Năsăud face parte din cele trei județe ”GALBENE”. Mai exact, la nivelul județului, incidența este sub 3/1.000 de locuitori.

Conform informațiilor oficiale, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului nostru s-au înregistrat 45 de noi cazuri de COVID și un deces al unei persoane infectate.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud au fost raportate următoarele date referitoare la situația epidemiologică privind îmbolnăvirea cu CoVid-19:

 • 18.878 cazuri confirmate de CoVid-19;
 • 136 persoane izolate în spital, 888 izolate la domiciliu;
 • 966 decese înregistrate în Corona-Forms;
 • 963 persoane în carantină;
 • 538 teste efectuate, dintre care 159 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și 362 de teste rapide.
 • Informații referitoare la campania de vaccinare din județul Bistrița-Năsăud:
  • Vaccin administrat până în prezent: 169.928 doze;
  • 974 de persoane vaccinate ieri, 11.11.2021 (312 cu doza 1, 423 cu doza 2 și 239 cu doza 3).
  •  Totalul numărului de persoane vaccinate cu schemă completă este 88.916.
  •  Totalul numărului de persoane vaccinate cu doza a treia este 14.170.

Incidența cazurilor COVID, în fiecare oraș sau comună din județ, mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.