5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Senatorul Ioan Deneș, la întâlnire cu senatorul polonez Andrzej Pajak

Senatorul Ioan Deneș a participat la întâlnirea cu delegația poloneză care a vizitat în aceste zile orașul Beclean. Din delegație a făcut parte și senatorul Andrzej Pajak, membru al comisiei polonezilor de pretutindeni din Senatul Poloniei.

Peste 100 de demnitari polonezi se află încă de joi la Beclean. Este vorba despre un schimb de experiență prin care Primăria Beclean vrea să atragă noi fonduri europene.

Din delegația de polonezi fac parte și Jan Marek Lenczowski, preşedintele regiunii Myslenice (regiune înfrățită cu Beclean), dar și Ignat Timar, Consul Onorific al României la Cracovia.

La sediul GAL Ținutul Haiducilor s-a desfășurat o expoziție cu degustare de produse tradiționale poloneze. Bunătățile au fost gătite chiar de bucătari și bucătărese din Polonia, care fac parte din delegația aflată în vizită la Beclean.

Polonezii doresc să ne împărtășească tuturor rețetele bucătăriei lor tradiționale. Evenimentul are loc în imediata proximitate a Parcului Balnear Băile Figa. În exterior au fost amenajate mai multe standuri de prezentare, pe un spațiu generos extins, pentru a putea respecta condiții de distanțare socială”, au transmis organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...