17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Serile de vineri cu Acustring’s Bend la Taverna Dogarilor devin călduroase!

Pentru a patra oară consecutiv, Taverna Dogarilor de pe Strada Alexandru Odobescu din Bistrița este gazda serilor de Karaoke alături de Acustring’s Bend. Vineri, 28 septembrie, de la ora 20:00, distracția se mută de pe terasă în interiorul restaurantului, acolo unde organizatorii au pregătit noi surprize.

La solicitarea clienților, la Taverna Dogarilor se organizează vinerea aceasta o nouă seară de karaoke alături de cei de la Acustring’s Bend. La fel ca până acum, un program va fi susținut în întregime de Bend, iar un altul va fi de tip Karaoke la care sunt invitați să cânte și să se distreze cei aflați la Taverna Dogarilor, individual sau în grup de doi, trei sau patru.

Premiile vor fi asigurate atât de conducerea restaurantului Taverna Dogarilor, cât și de compania Life Care, cea mai mare companie de vânzări directe din România de produse bio, naturale și vegane.

Până acum, în urma celor trei ediții de karaoke, locul I a fost ocupat de Ionela, Miriam & Ama și Alex, care vor intra în marea finală din 12 octombrie.

„Ne bucură mult faptul că bistrițenii au prins drag de aceste seri în care au ocazia să asculte muzică live de calitate, să guste din preparatele noastre atent pregătite și să cânte împreună cu bend-ul. Continăm serile de karaoke la solicitarea mai multor clienți și îi anunțăm pe această cale că pe data de 12 octombrie vom avea finala cu cei 5 câștigători. Tot atunci va fi alături de Acustring’s Bend și Alexa Dragu, bistrițeanca noastră dragă care ne reprezintă cu mândrie orașul la concursul televizat Vocea României de la ProTV. Așadar, vă așteptăm cu drag în fiecare vineri pentru că vă asigur că surprizele se vor ține lanț”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, Honoria Rațiu, administratorul micului restaurant.

Și cum locurile sunt limitate la astfel de serate, puteți rezerva din timp o masă pentru vineri seara, 28 septembrie, de la ora 20:00 la Taverna Dogarilor sunând la 0363/40.12.73, 0744.93.01.83 sau direct prin mesaj pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...