1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

SERVOPLUS Șintereag – specializați în reparații autocare și camioane

Nu oricare service are personal calificat și utilajele care să permită reparațiile autocarelor și camioanelor. SERVOPLUS Șintereag este însă unul dintre acele puține service-uri auto din județ care pot face și reparațiile necesare la autocare și camioane.

După 10 ani de experiență SERVOPLUS Șintereag a făcut față multor provocări, astfel că azi se pot recomanda ca fiind specializați în reparațiile autocarelor și autocamioanelor.

Indiferent dacă este o problemă de motor sau una care ține de partea exterioară sau interiorul autovehiculului.

Echipa Servoplus, formată din ingineri și tehnicieni cu experiență, face parte din familia Filadelfia Grup. În ultimii 10 ani a acumulat pe lângă dotările complete pentru reparația autovehiculelor mari și foarte multă experiență. Iar astăzi au o echipă specializată în reparații care poate interveni la autocare, microbuze sau camioane de mic sau mare tonaj. 

Folosind cele mai noi echipamente de lucru, auditate și autorizate RAR, SERVOPLUS Șintereag poate executa orice lucrări mecanice, electrice și de caroserie. Se pricep la majoritatea mărcilor auto existente în circulație în România, inclusiv remorci sau semiremorci.

Evident, lucrările beneficiază de garanție. Tarifele sunt competitive în piața de profil. Pentru firmele care au o flotă auto ce necesită întreținere se pot accesa și programele de fidelizare. Acestea propun fie discounturi, fie avantaje la serviciile de reparații. 

Indiferent care ar fi problema care stă în calea funcționării perfecte a unui autocar sau camion, SERVOPLUS se angajează să o rezolve în cel mai scurt timp și într-un raport excelent calitate/preț al serviciilor.

Diagnoză, mecanică auto, schimb ulei și filtre, vulcanizare, probleme la sistemul de transmisie sau de tinichigerie, inclusiv verificari TAHOGRAF. Toate pot fi rezolvate la service-ul auto de la ieșirea din Șintereag spre Beclean.

SERVOPLUS are inclusiv Stație ITP Autorizată RAR unde puteți face la un preț accesibil și cu o programare prealabilă și Inspecția Tehnică Periodică a mașinii, fie că e vorba de autoturisme, autocare, autoutilitare, indiferent de masa maximă autorizată.

Pe site-ul www.servoplus.ro aveți lista completă de servicii oferite.

Echipa SERVOPLUS poate fi găsită în sat Șintereag, nr. 35, la numărul de telefon 0263.35.11.66 sau pe adresa de e-mail [email protected].

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...