19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

SERVOPLUS Șintereag – specializați în reparații autocare și camioane

Nu oricare service are personal calificat și utilajele care să permită reparațiile autocarelor și camioanelor. SERVOPLUS Șintereag este însă unul dintre acele puține service-uri auto din județ care pot face și reparațiile necesare la autocare și camioane.

După 10 ani de experiență SERVOPLUS Șintereag a făcut față multor provocări, astfel că azi se pot recomanda ca fiind specializați în reparațiile autocarelor și autocamioanelor.

Indiferent dacă este o problemă de motor sau una care ține de partea exterioară sau interiorul autovehiculului.

Echipa Servoplus, formată din ingineri și tehnicieni cu experiență, face parte din familia Filadelfia Grup. În ultimii 10 ani a acumulat pe lângă dotările complete pentru reparația autovehiculelor mari și foarte multă experiență. Iar astăzi au o echipă specializată în reparații care poate interveni la autocare, microbuze sau camioane de mic sau mare tonaj. 

Folosind cele mai noi echipamente de lucru, auditate și autorizate RAR, SERVOPLUS Șintereag poate executa orice lucrări mecanice, electrice și de caroserie. Se pricep la majoritatea mărcilor auto existente în circulație în România, inclusiv remorci sau semiremorci.

Evident, lucrările beneficiază de garanție. Tarifele sunt competitive în piața de profil. Pentru firmele care au o flotă auto ce necesită întreținere se pot accesa și programele de fidelizare. Acestea propun fie discounturi, fie avantaje la serviciile de reparații. 

Indiferent care ar fi problema care stă în calea funcționării perfecte a unui autocar sau camion, SERVOPLUS se angajează să o rezolve în cel mai scurt timp și într-un raport excelent calitate/preț al serviciilor.

Diagnoză, mecanică auto, schimb ulei și filtre, vulcanizare, probleme la sistemul de transmisie sau de tinichigerie, inclusiv verificari TAHOGRAF. Toate pot fi rezolvate la service-ul auto de la ieșirea din Șintereag spre Beclean.

SERVOPLUS are inclusiv Stație ITP Autorizată RAR unde puteți face la un preț accesibil și cu o programare prealabilă și Inspecția Tehnică Periodică a mașinii, fie că e vorba de autoturisme, autocare, autoutilitare, indiferent de masa maximă autorizată.

Pe site-ul www.servoplus.ro aveți lista completă de servicii oferite.

Echipa SERVOPLUS poate fi găsită în sat Șintereag, nr. 35, la numărul de telefon 0263.35.11.66 sau pe adresa de e-mail [email protected].

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...