14.7 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: Aveți copii pasionați de Lego și Star Wars? Expoziția de primăvară Brickenburg îi așteaptă!

INEDIT cadou pentru copii, în aceste zile! Mult așteptata expoziție de primăvară Brickenburg este acum la Muzeu! Cu exponate din STAR WARS!

Mami, mami, când e din nou expoziția LEGO?”, a fost întrebarea celor mai mici și mai mari, de ceva vreme!

Vestea bună este că Expoziția de Primăvară Brickenburg vă așteaptă deja!

Aceasta și-a deschis porțile sâmbătă, 29 mai 2021, în sala Grigore Bradea din incinta Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

Tema acestei expoziții – STAR WARS!

La fiecare chestie făcută din Lego mi-am adus aminte faza din Star Wars! Vreau să mă uit iarăși la Star Wars!”, a spus entuziasmat un băiețel care a vizitat ieri expoziția.

Biletul costă 8 lei pentru adult și 2 lei pentru copil. Totuși, MÂINE – 1 iunie 2021 – de Ziua Copilului – intrarea este GRATUITĂ! Și se pregătesc și surprize!

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 29 mai – 27 iunie 2021, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Astfel, în cadrul expoziției, copiii și părinții vor putea admira cele mai mari modele de nave realizate vreodată din piese LEGO și aproape 80 de figurine reprezentând personaje îndrăgite din trilogia „Star War”.

„Rugăm publicul să respecte toate măsurile de igienă și regulile pentru evenimentele/acțiunile culturale organizate în această perioadă.

Reamintim faptul că masca este obligatorie în spațiile expoziționale închise iar termoscanarea, la intrare în muzeu, rămâne în vigoare! Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, au transmis reprezentanții Muzeului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...