13 C
Bistrița
marți, iunie 15, 2021

FOTO: O bucată din gardul Parcului Lions, distrus. „Ne bucurăm că nu a fost un act de vandalism”

O bucată din gardul Parcului cu peri seculari Lions a fost distrus sâmbătă. „Mizerie, vandalism, prostie, incultură, răutate… Iată ingredientele unui asemenea act de distrugere fără motiv asupra unei porțiuni din gardul ce limitează Parcul cu peri seculari Lions!”, au transmis voluntarii Clubului Lions.

Aceștia s-au arătat dezamăgiți de stricăciunea provocată, comentând că – probabil cei care au făcut asta se simt mândri și declară pretutindeni că ar vrea sa trăiască „afară”.

Dar „afară” este „afară” fiindcă astfel de fapte fără sens sunt extrem de rare. Atavismul unor asemenea… caricaturi umanoide este aspru sancționat de societate. Felicitări părinților care cumpără mijloacele necesare unor astfel de acțiuni unor elemente pe care nu s-au străduit să le și educe! Pentru că este mai mult ca sigur, autorul acestei… vitejii nu a muncit să-și cumpere mașina de teren sau ATV-ul cu care a actionat”, au transmis voluntarii care au muncit pentru a monta gardul în parcul Lions.

Evenimentul a fost făcut public sâmbătă seara, provocând reacția dezamăgită a mii de persoane. A doua zi, a fost descoperită și persoana responsabilă de acest fapt.

S-a elucidat problema distrugerii unei bucăți din gardul de împrejmuire a Parcului cu peri seculari-Lions. A sunat un tânăr de 26 de ani care a mărturisit că neasigurându-și mașina, aceasta a luat-o la vale, oprindu-se în gard. Ne bucurăm că nu a fost un act de vandalism și doar un accident stupid…”, au punctat voluntarii Lions.

Detalii despre parcul cu peri seculari Lions puteți afla accesând linkurile de mai jos: 

FOTO: Un nou spectaculos loc de picnic, pentru bistrițeni!

Perele din parcul cu peri seculari de pe Dealul Cocoșului, prezentate tocmai în Franța

EXTRA: Au dat jos toată tencuiala și au demontat casa, bârnă cu bârnă! O vor remonta în Parcul cu peri seculari de pe dealul Cocoș

Foto @ Lions Club Bistrita

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...