7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

„Sex shop” pe râul Rebra. Ce „jucării” au pescuit ecologiștii din apă:

Ecologiștii au curățat zilele trecute râul Rebra. Au avut o reală surpriză când au pescuit din apă o adevărată colecție de jucării sexuale. Din „captură” făceau parte mai multe vibratoare, dar și geluri lubrifiante.

Vlad Grigoraș, alături de voluntarii de la asociația „Oameni pentru Oameni” pe care a fondat-o au luat la periat râul Rebra. Acțiunea de la Rebra a adunat inclusiv politicieni, adunând în total peste 60 de persoane.

În nici jumătate de zi, voluntarii au reușit să adune în jur de 400 de saci de gunoi din zona Rebra.

Printre lucrurile găsite de voluntari aruncate pe apă s-a numărat și o adevărată colecție de jucării sexuale. Într-o pungă erau adunate mai multe vibratoare, dar și geluri lubrifiante și alte jucării „de dormitor”.

„Marea captură de astăzi de la ecologizarea de la Rebra. Dacă am stricat afacerea cuiva cu videochat, eu sunt răspunzător, au ajuns la gunoi. Data viitoare măcar păstrează-le acasă, nu le băga în tre pungi și le pune sub crengi pe malul apei.”, a precizat pe Facebook Vlad Grigoraș, inițiatorul acțiunii.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...