-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

S-au emoționat când au văzut jandarmii și s-au ales cu amendă!

Trei bărbați au văzut jandarmii și, știindu-se cu musca pe căciulă, au avut un comportament ciudat. Jandarmii i-au legitimat și amendat. CE au descoperit:

Au vrut să încalce legea, dar nu și-au putut ascunde… teama de a nu fi descoperiți.

Trei bărbați care se aflau în zona Decebal au dat nas în nas cu jandarmii. De când i-au observat pe oamenii legii, au început să se comporte… suspect.

Jandarmii au observat și i-au legitimat. Așa au descoperit de ce se simt cu musca pe căciulă.

Cei trei veniseră ieri din Germania și, în loc să stea în carantină, au ieșit la plimbare. S-au ales cu amenzi de 2.000 de lei, fiecare.

Astăzi, 26 aprilie a.c. în jurul amiezii, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, au depistat pe Bulevardul Decebal din municipiu, trei bărbați care s-au întors ieri din Germania și care ar fi trebuit să se afle la domiciliu în carantină, pentru o perioadă de 14 zile.

Jandarmii au trecut la legitimarea celor în cauză, deoarece le-a atras atenția o stare de agitație inexplicabilă a doi dintre aceștia. Astfel, jandarmii i-au interceptat și i-au legitimat iar la o primă verificare în baza de date, au constatat faptul că cei în cauză ar fi trebuit să se afle în carantină la adresa de domiciliu din cartierul Viișoara.

Bărbații au declarat faptul că au părăsit carantina deoarece aveau de făcut cumpărături. Aceștia au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei (câte 2.000 de lei amendă fiecare), pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu”, transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...